ΝΤΑΗΣ ΤΟ… ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Ο τσαμπουκάς του Τούρκου περνάει και στην Ευρώπη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στα ίσα η κυρία Μέρκελ πήρε το μέρος του Ερντογάν. Πιο ίσα δεν την έπαιρνε. Τι συμβαίνει;

Λάθος να κατηγορηθεί η Γερμανίδα για έχθρα της Ελλάδος. Για φίλη της Τουρκίας. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν υπήρξαν ποτέ. Ας το πούμε για μια φορά ακόμα. Ο καθένας, Μέρκελ, Μακρόν, Πούτιν, Τραμπ παίζει για πάρτη του. Πρώτα για πάρτη του και μετά για τα συμφέροντα της χώρας του.

Αναλαμβάνει, λοιπόν, η καγκελάρισσα Άγκέλα, η τσαχπίνα και σέξυ, τόσο ερωτική που έχει πιάσει αράχνες η φουκαριάρα, να μεσολαβήσει. Και γαμώ τη… μεσολαβήτρια. Προκειμένου να σπάσει η ένταση, λέει, στην ανατολική Μεσόγειο. Ε, από τη στιγμή που πήρε επάνω της τις πρωτοβουλίες για την αποκλιμάκωση στις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας, πήγαν περίπατο οι κυρώσεις σε βάρος του Ερντογάν.

Και στην κόντρα με την Γερμανίδα είναι η Γαλλία. Επειδή το συμφέρον του Μακρόν αυτό είναι. Να είναι με την Ελλάδα, και εναντίον Ερντογάν και Μέρκελ.

Ολοφάνερο. Βρίσκει και κάνει ο Ερντογάν. Με το νταηλήκι του κάνει το παιχνίδι του. Ο άνθρωπος ασκεί το επάγγελμα του. Είναι νταής. Αν, όμως, κάποιοι ισχυροί τον έπαιζαν διαφορετικά, τότε το νταηλήκι του ο Ερντογάν θα το είχε βάλει στο οθωμανικό μουσείο.

Διαβαστε ακομα:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ