ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

 

Εύκολα θα τους έλεγε κανείς γελοίους, ίσως χαριστικά και αστείους, αυτούς που πρωταγωνίστησαν στο πεζοδρομιακό show για το θρίαμβο της… Δημοκρατίας επειδή εκδόθηκε μια δικαστική απόφαση. Η γνωστή και αναμενόμενη για την Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για αναντάμ παπαντάμ απατεώνες της δεκάρας. Για θλιβερούς θεατρίνους που κοροϊδεύουν και τον εξώστη και τον εαυτό τους. Για επαγγελματίες τυχοδιώκτες, των οποίων το κομματικό μεροκάματο δεν βγαίνει αν δεν κρατάνε στα μέτρα τους τη... Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία, η αληθινή, όχι η σκάρτη και βρώμικη, γράφει στα παπάρια της την όποια δικαστική απόφαση, για τον οποιονδήποτε και για οτιδήποτε. Η Δημοκρατία, η κανονική, όχι η βιασμένη από τους ''αγωνιστές'' της πλάκας (μην πούμε κάτι άλλο), δεν χρειάζεται καμιά δικαστική απόφαση, για να αναπνεύσει, για να… δικαιωθεί. Οι βιαστές της δημοκρατίας είναι εκείνοι που κάνουν παιχνίδι με τις δικαστικές αποφάσεις. Και τους βολεύει περίφημα αν η δικαστική απόφαση είναι αρνητική, πάλι θα βγουν στο πεζοδρόμιο να δώσουν τον… αγώνα τους.

Δημοκρατία άξια για ροχάλες από μολυσμένους με κορονοϊό είναι αυτό το έργο που στήθηκε πριν εκδοθεί η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή. Ύβρις στη δημοκρατία. Ύβρις στη Δικαιοσύνη. Δικαίωση της Δημοκρατίας είναι να μην πατήσει άνθρωπος έξω από το δικαστήριο πριν βγει η απόφαση. Βιασμός της Δικαιοσύνης είναι να γνωρίζουν οι δικαστές πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πάρουν άλλη απόφαση απ’ αυτή που περιμένει όχλος τόσος όσο χωράει το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο γιος βγάζει το εξάσφαιρο και απειλεί τον πατέρα του: ''Υπέγραψε, κωλόγερε, ότι μόνο εγώ θα σε κληρονομήσω, όχι φίφτυ φίφτυ με τον αδελφό μου, διαφορετικά θα σε σκοτώσω''. Υπογράφει ο μπάρμπας και ο πιστολάς υιός πανηγυρίζει ''Δικαιώθηκα, βρήκα το δίκαιο μου… ''.

Έτσι ακριβώς... δικαιώθηκαν η δημοκρατία, οι δημοκράτες, η δικαιοσύνη. Μια σωστή δικαστική απόφαση σε βάρος των χρυσαυγητών την έκαναν πουτάνα στο καλντερίμι οι ''αγωνιστές''. Το πιο κατάμαυρο απ’ όλα; Κανείς δεν τολμάει να διαμαρτυρηθεί για το βιασμό που υπέστη η Δικαιοσύνη, που δεν την άφησαν να πάρει η ίδια την απόφαση. Γιατί στην πραγματικότητα την απόφαση την πήρε το πεζοδρόμιο. Το οποίο πεζοδρόμιο – όχι η Δημοκρατία, όχι η Δικαιοσύνη- θα έδειχνε τη ''δύναμη'' του, έτσι και η πόρνη δικαιοσύνη δεν σήκωνε τα πόδια της.

Διαβαστε ακομα:

ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ