Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΗΡΩΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!...

 

Για να μη ξεχνιόμαστε. Με το που γίνεται κυβέρνηση ο σύριζας, ο Τσίπρας βάζει υφυπουργό αθλητισμού κάποιον Κοντονή Σταύρο, η αποθέωση της πιο ελεεινής αποτυχίας. Ήταν και είναι το συγκεκριμένο πόστο του υφυπουργού αθλητισμού το πιο αβανταδόρικο. Το πιο ρεκλαμαδόρικο. Από το τίποτα και με το τίποτα ο έτσι ανύπαρκτος μέχρι χθες γίνεται η βεντέτα και σχεδόν καθημερινά φιγουράρει στα μήντια.

Δυο χρόνια ο Κοντονής, ο αριστερός της πλάκας, μιας αριστερής κυβέρνησης της πλάκας, κορόιδευε. Κανονικά. Πολύ φασαρία, μηδέν ολοστρόγγυλο σε παραγωγή έργου. Και να μην ενεργεί ως στέλεχος του Σύριζα, αλλά να βρίσκει ευκαιρία να γλύφει προσωπικά τον Τσίπρα. Να μην κρατάει και τα προσχήματα. Λες και δεν είναι μέλος αριστερής κυβέρνησης που πολιτεύεται πάνω σε αρχές, αλλά υφιστάμενος αρχηγικού κόμματος με αφεντικό τον Τσίπρα. Στη φώτο, με τον Ιβάν Σαββίδη.

Και ο αποτυχημένος υφυπουργός Κοντονής, 100% προσκυνημένος στην κλίκα Τσίπρα, διορίζεται… υπουργός δικαιοσύνης. Το πράμα μιλάει μόνο του. Και έκανε ο Κοντονής το σέρβις που περίμενε το Μαξίμου, επί Τσίπρα. Και ξαφνικά, ο δικός μας Κοντονής την κάνει γυριστή και καρφώνει την αυλή Τσίπρα, στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

Μόνο οι φτηνιάρηδες της πιάτσας λένε ότι ο Κοντονής έχει δίκαιο ή άδικο. Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει μπέσα, απ’ αυτή ή την άλλη πλευρά, άσχετο. Σήμερα είναι κολλητοί, ο ένας κάνει τη δουλειά του άλλου, αλλά αυτό που τους δένει είναι πάντα το προσωπικό όφελος. Ο Κοντονής. Ο αποτυχημένος, ο σε ρόλο υπηρετικού προσωπικού του Τσίπρα, αποφάσισε να καθαρίσει το προσωπικό του παρελθόν. Και θαρρεί πως τα κατάφερε με την επιδιωκόμενη διαγραφή του από το κόμμα με… δημοκρατικές διαδικασίες. Έτσι ακριβώς όπως θα τον έδιωχναν από το φασιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΔΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ..