Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ… ΨΙΛΑ

 

Απογοητευτικό. Η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα πρώτο τεστ, σχετικά με την παρουσία θεατών στα ματς πρωταθλήματος. Και όρισε ένα ποσοστό 10% κατ’ αρχήν της συνολικής πληρότητας σε κάθε γήπεδο. Έτσι απ’ αυτό το σαββατοκύριακο τα παιχνίδια θα είχαν κόσμο, έστω κι αν οι εξέδρες θα ήταν... άδειες.

Τελικά, ο Μητσοτάκης το πήρε πίσω. Έτσι έκρινε. Αποφασίστηκε, δηλαδή, το 10% και καπάκι ξεαποφασίστηκε. Να, η ευκαιρία στον Σύριζα! Να προλάβει να κάνει αντιπολίτευση. Αυτό είναι το απογοητευτικό που λέγαμε. Το λυπηρό.

Υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, χοντρά πράματα που αφορούν τον πολίτη, και το Νο 2 κόμμα ξοδεύεται σε θέματα που δεν έχουν αξία επί της ουσίας. Σιγά, την πολιτική θεματάρα και τη γκέλα της κυβέρνησης. Λες και γίνεται η τεράστια ζημιά στο ποδόσφαιρο, γιατί ακυρώθηκε το μέτρο του 10%, το οποίο δεν θα είχε καμιά επιρροή στη διασπορά του ιού.

Ακόμα κι αν η αντιπολίτευση της αριστεράς, παρακαλώ, για να μη ξεχνιόμαστε, με το θόρυβο που ξεσήκωσε ήθελε να στηλιτεύσει την ανακολουθία της κυβέρνησης, βάρεσε αέρα. Δείξτε, σύντροφοι της πλάκας, την αριστεροσύνη σας στα σοβαρά κοινωνικά θέματα που δεν περπατάνε, όχι στο να μην χάσουν οι φίλαθλοι τις ιστορικές συγκρούσεις της προσεχούς αγωνιστικής Απόλλων- Λαμία και Αστέρα- ΟΦΗ.

Διαβαστε ακομα:

ΧΩΡΑ ΛΟΥΣΤΡΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ