Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Το έργο συνεχίζεται κανονικά. Όπως και τις παραμονές των εκλογών στις ΗΠΑ. Δεν τολμούσε επώνυμος να πει κουβέντα υπέρ του βαψομαλλιά. Εκλεγεται ο Τραμπ, αλλά δεν σταματούν οι ροχάλες και τα ξεφωνητά σε βάρος του βαψομαλλιά. Ότι είναι το αίσχος της Αμερικής, η ντροπή της και τι μαλακία έκανε ο λαός να τον ψηφίσει.

Ξανά υποψήφιος ο Τραμπ, επόμενο αυτό. Ο ρεζίλης, ο χάλιας, ο καραξεφτύλας. Με τέτοια να το λούζουν, κι αυτός να μην κωλώνει, να στήνεται στην επίθεση, διότι δεν ξέρει από άμυνα. Αυτό, όμως, δεν είναι το θέμα μας. Ποιος σοβαρός ασχολείται με τον Τραμπ, και τον κάθε εκλεγμένο Τραμπ.

Το θέμα μας είναι το φαινόμενο που παίζει στο κόλπο που το λένε δημοκρατία. Δυο είναι οι αντίπαλοι, Τραμπ και Μπάιντεν τα ονόματα τους, και δεν λειτουργεί η ελευθερία στο πολίτευμα του οποίου πρώτιστο και κυρίαρχο στοιχείο είναι η ελευθερία λόγου.

Λοιπόν. Επιτρέπονται μόνο οι επικρίσεις, οι ύβρεις, οι συκοφαντίες κατά του Τραμπ. Όποιος διάσημος Αμερικανός, καλλιτέχνης, συγγραφέας, βετεράνος δημοσιογράφος, καθηγητής πανεπιστημίου κ.α. δηλώσει κάτι υπέρ του Τραμπ είναι γνωστός αλήτης, μαύρος σκοταδιστής, εχθρός της χώρας.

Να, στις ιδρωμένες και τρύπιες κάλτσες μου, όποιος κι αν εκλεγεί στις αμερικάνικες εκλογές. Δεν είμαι το νούμερο της Ελλάδος να πω ότι με συμφέρει να κερδίσει ο ένας ή ο άλλος. Αυτό που λέω είναι το άλλο. Ποιο; Να το επαναλάβω;

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ