Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΑΝΕ… ΚΑΤΙΝΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 
Χωρίς πλάκα. Πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων ο Τραμπ δήλωσε... νικητής. Δεν ξανάγινε στην Ιστορία των ΗΠΑ. Λες και η πλανηταρχία βρίσκεται στα χρόνια που πολέμαγε με τους ερυθρόδερμους.
 
Χωρίς πλάκα. Ο Τραμπ ξηγείται ινδιάνικα. Μαγκιά του. Ως υποψήφιος φύλαρχος. Μαγκιά του. Ανακοινώνει θριαμβευτικά ότι τις πήρε. Αναφέρομαι στις εκλογές, όχι ότι πήρε τίποτα γκόμενες. Ποιος φύλαρχος των Τσερόκι και Σιου, Απάτσι και Ναβάχο. Συνδικαλιστής φοιτητής στην Ελλάδα είναι ο Τραμπ. Το ξεχνάμε; Όλες οι φοιτητικές παρατάξεις βγάζουν τα... δικά τους αποτελέσματα από την κάλπη. 
 
Είναι και το άλλο. Χωρίς πλάκα ο Τραμπ έχει κάνει μπουρδέλο τις εκλογές. Μέρες πριν ψηφίσουν οι Αμερικάνοι κατήγγειλε νοθεία. Στην Ταγκανίκα πλέον αυτά δεν γίνονται. Και όσο διαρκούσε η εκλογική διαδικασία ο Ντόναλντ βγήκε μία, βγήκε δύο, βγήκε τρεις και το λουρί της μάνας και ευχαρίστησε για τη... νίκη τον λαό. Απολαύστε τον σε μια σούμα τη μια δήλωση του μετά την άλλη... 
 
«Στη Φλόριντα δεν περιμέναμε να νικήσουμε και το κάναμε με διαφορά. Κερδίσαμε την πολιτεία του Οχάιο, σαρώσαμε στο Τέξας με διαφορά 700.000 ψήφων και ακόμα δεν το έχουν βάλει στους υπολογισμούς. ότι κερδίσαμε και στην Τζόρτζια. Πιστεύω ότι πήραμε και τη Βόρεια Καρολίνα, δεν μπορούν να μας φτάσουν οι αντίπαλοί μας. Έχουμε πολύ ψωμί στην Αριζόνα, μπορεί και να κερδίσουμε. Τώρα μπαίνουν οι ψήφοι στις περιοχές που χαρακτηρίζονται «περιοχές Τραμπ». Θα ήταν ωραίο να είμαστε καβάλα στην Αριζόνα αλλά δεν την χρειαζόμαστε. Τώρα που το βλέπω οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί. Είμαστε μπροστά και κερδίζουμε στην Πενσυλβάνια με τρομακτική διαφορά. Ρίξτε μια ματιά στις πολιτείες που κερδίσαμε και κοιτάξτε τις διαφορές. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν οι αντίπαλοι και θέλουν να μας πάνε στα δικαστήρια. Η Φλόριντα και το Τέξας ήταν τρομερές νίκες. Είναι μια ντροπή. Ήμασταν έτοιμοι να κερδίσουμε τις εκλογές και τις κερδίσαμε. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα της διαδικασίας. Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση. Δεν θέλουμε να βάζουν νέες ψήφους στις 4 το πρωί».
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ