ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

 
Ο Βαρουφάκης το ξεκαθάρισε. Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα, κανονικά θα κάνω πορεία στην αμερικάνικη κυβέρνηση τη μέρα του Πολυτεχνείου. Έκκληση ο Χρυσοχοίδης στα κόμματα λόγω του κορονοϊού μην γίνει πορεία όπως κάθε χρόνο. Για να αποφεύγονται οι συνωστισμοί. Το ΚΚΕ, όμως, και ο Βαρουφάκης το χαβά τους. 
Οι παπάδες λέγανε δεν κολλάει κορονοϊός μέσα στις εκκλησίες. Το ίδιο είναι σα να λένε όσοι επιμένουν να μαζευτούνε και να πορευτούνε στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Και νταηλήκι ο Βαρουφάκης προκαλεί να τον συλλάβουν αν ο εισαγγελέας θαρρεί πως παρανομεί, πως αγνοεί τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία. Όλοι κι όλοι θα είμαστε εννέα άτομα από το κόμμα μας, προανήγγειλε ο αρχηγός του ΜέΡΑ25.
Όταν το δήθεν αριστερό κόμμα δεν συμμετάσχει στην καθιερωμένη πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία στις 17 Νοεμβρίου, τότε είναι σα να αυτοκαταργείται. Ποιος άλλος επί της ουσίας είναι ο ρόλος και η αποστολή του κόμματος; Κανένας πέραν από τον πολιτικοποιημένο χαβαλέ. Να κάνουμε φασαρία. Ντόρο. Με διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις. Κι αν δεν έχουμε αντίπαλο, θα τον βρούμε. Θα τον κατασκευάσουμε. 
Το ίδιο και το παπαδαριό. Ζήτησαν να αποφασιστεί από τώρα να ανοίξουν οι εκκλησίες τα Χριστούγεννα. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει τότε, τέλη του άλλου μήνα. Ναι, αλλά μάλλον οι παπάδες φοβούνται πως αν ο κόσμος είναι κλεισμένος σπίτι και τις ημέρες των Χριστουγέννων θα ξεχάσουν τον Χριστό και θα απομακρυνθούν από τη θρησκεία.
Αγωνία και στα αριστερά κομματικά μαγαζιά. Η δουλειά μας είναι να κολλάμε αφίσες, να τα χώνουμε, γενικά να σηκώνουμε μπόι. Αν μας το κόψουν αυτό, δεν μένει κάτι άλλο για να δικαιολογήσουμε την... πολιτική μας παρουσία.
Διαβαστε ακομα:

O COVID-19 ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!