ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ

 

Όλα μαθαίνονται. Αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή η αλήθεια ξεπηδάει και δίνει τις εξηγήσεις. Τις περισσότερο αξιόπιστες απαντήσεις. Το ΚΚΕ και ο Βαρουφάκης είχαν κάθε λόγο να κάνουν πορεία στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Πως αλλοιώς να δείξουν ότι είναι κόμματα της αριστεράς και να διαχωριστούν από τα… αστικά κόμματα του κοινοβουλίου; Ο Σύριζα με τη μια κωλοτούμπα μετά την άλλη κατάφερε να εξελιχθεί σε κόμμα εξουσίας. Άρα;

Άρα, ο Τσίπρας δεν είχε κανένα λόγο να μοιάζει με κόμμα εξωκοινοβουλευτικό ή μονοψήφιου ποσοστού. Ήταν Συνασπισμός, ένας αχταρμάς διαφόρων ειδών στο σύμπαν της αριστεροσύνης, έγινε Σύριζα, δηλαδή ένα μπουλκουμέ πράμα διότι τα πράματα τον έστελναν στην κυβέρνηση και κατέληξε σ’ ένα κεντροδεξιό κόλπο που αυτοπαρουσιάζεται κεντροαριστερό με νέο τίτλο Σύριζα- Προοδευτική Συμμαχία.

Του συστήματος είναι και ο νέος σύριζας, κι έχει τον πρώτο λόγο χωρίς αντίπαλο στην αντιπολίτευση. Ποιος, λοιπόν, ο λόγος να ανταγωνιστεί το 5% του παλαιοημερολογήτικου ΚΚΕ και το 3% του γραφικού Βαρουφάκη, κατεβαίνοντας στην πορεία για την αμερικάνικη πρεσβεία; Το έκανε λόγω Τραμπ! Να δείξει ο Τσίπρας τον… αντιαμερικανισμό του. Τη διαφωνία του με την εκλογή του Μπάιντεν. Και τη συνέπεια του ο Αλέξης στην αποδοχή της πολιτικής του Τραμπ.
Μη λησμονούμε. Το 2017 ο Τσίπρας συναντήθηκε στις ΗΠΑ με τον Τραμπ (φώτο) και ο Έλληνας πρωθυπουργός έγραψε στην Ιστορία με το γλείψιμο στον Αμερικάνο πρόεδρο. Ποτέ άλλος ξένος πολιτικός δεν είπε τόσο καλά λόγια για πλανητάρχη.
Διαβαστε ακομα:

ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ!!!