ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΙΑ;

 

Μια κάποια κυρία με το όνομα Αλεξία Έβερτ είπε κάτι για το ΚΚΕ. Προσβλητικό ή αληθινό, δεν έχει σημασία. Αν μειώνει το παλαιότερο ελληνικό κόμμα και τα στελέχη του ή με την ατάκα της η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ άπλωσε μια αλήθεια. Ναι, δεν έχει καμιά σημασία το τι δημοσιοποιεί ο καθένας. Μετράει άλλο. Ότι είμαστε πίσω.

Τι σημαίνει αυτό; Δεν σηκώνουμε κριτική. Αυτό σημαίνει. Δεν αντέχουμε το σχόλιο, μάλιστα εκείνο το σχόλιο που καλώς ή κακώς εκφράζει την άποψη πολλών άλλων.

Σε πείσμα κάθε λογικής της πανδημίας το ΚΚΕ έκανε πορεία την ημέρα του Πολυτεχνείου και η κυρία Έβερτ, αντιδήμαρχος Αθηναίων, βρήκε την ευκαιρία να ποστάρει το εξής: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

Ποια είναι η κυρία Έβερτ; Πολιτικά και κομματικά είναι το τίποτα. Το μηδέν είναι. Κι όμως το ΚΚΕ ταρακουνήθηκε! Η ταραχή γιατί κάποια κυρία, ένα ανύπαρκτο μέγεθος στη δημόσια ζωή, ψέλλισε σχόλιο. Τελικά, απ’ αυτή την ιστορία αποδείχθηκε πως το ΚΚΕ είναι χαρτοπόλεμος. Αέρας σκέτος. Τρόμαξε, ενώ θα περίμενε κανείς να αδιαφορήσει.

Ρε, τον φουκαρά τον Θάνο Τζήμερο. Μ’ αυτόν ουδείς ασχολήθηκε παρά τη δική του δήλωση, με την οποία στράφηκε ενάντια στην κυρία Αλεξία: ''Βεβαίως είναι απρεπής η έκφραση της κυρίας Έβερτ. Αδικεί τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά. Ποτέ αυτά τα όντα δεν έσφαζαν ομοειδή τους, ως αντιφρονούντα''. 

 Διαβαστε ακομα:

ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…