Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

 
Δεν ξέρουν τι λένε όσοι ασχολούνται και αναλύουν την πορεία του Σύριζα. Ένα κόμμα που έγινε κυβέρνηση από την αφάνεια και με ποσοστό μονοψήφιο. Όλοι κάνουν ένα πολύ σοβαρό λάθος. Συνεχίζουν να βλέπουν τον Σύριζα που ξέρανε, ένα κομματικό κλαμπ στο περιθώριο, το ίδιο με το κόμμα που βρήκε άδειο το ένα από τα δυο πρώτα τραπέζια πίστα.
Δεν άλλαξε ο Σύριζα. Είναι ένα άλλο πράμα. Δεν είναι το ίδιο κόμμα. Καμιά σχέση ο Σύριζα του 3-5% με το κόμμα που έγινε αντιπολίτευση πρώτα και αμέσως κυβέρνηση. Παραπλανά γιατί κρατάει το ίδιο όνομα και έχει τον ίδιο αρχηγό.
Συνασπισμός λεγόταν, έγινε Σύριζα και πλέον Σύριζα - Συμμαχία. Πρώτο όνομα στη μαρκίζα ο Τσίπρας, αλλά πλέον ο αρχηγός παίζει ακριβώς το ίδιο όπως όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο Κωστάκης Καραμανλής και ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Δεξιός, κεντρώος, αριστερός, μια από τα ίδια και οι τρεις στον ίδιο ρόλο. 
Άλλα έλεγε ο Τσίπρας στην αντιπολίτευση πριν εκλεγεί για να κυβερνήσει τη μνημονιακή Ελλάδα. Άλλα λέει σήμερα για να μη χάσει την ηγεμονία στην αντιπολίτευση. Αν ο αντιπολιτευτικός λόγος του Τσίπρα ήταν και πάλι αριστερός, τότε θα γινόταν περιθώριο. Θα επέστρεφε στο 3-5%.  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΙΣΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΑΔΑΣ