ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ… ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

 

Τι λέει η Ιστορία για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών που χάνει τις εκλογές; Αυτό που λέει και για τον πρόεδρο που ξανακερδίζει για δεύτερη φορά και μετά πάει σπίτι του κι ασχολείται με τον κήπο του. Ουδείς ασχολείται μαζί του. Αυτή είναι η μοίρα του κάθε Αμερικανού προέδρου. Όταν γίνεται παρελθόν, ξεχνιέται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε, αλλά είναι ο πρώτος στην Ιστορία που απειλεί: Και αυτούς που δεν τον κάνουν κέφι και την… Ιστορία. ''Θα επιστρέψω'' τρομοκρατεί ο Τραμπ. Αυτό δεν το είπε κανένας.

Και δεν εννοεί ο τύπος ότι θα ξαναπάρει νταηλήκι το χρίσμα από το Δημοκρατικό κόμμα. Γράφει κανονικά και το κόμμα του. Θα επιστρέψει με δικό του κόμμα. Αληθινά αμερικάνικο, πατριωτικό, λαϊκό, αντισυστημικό.

Δεν καθαρίζουν εύκολα με τον Τραμπ, αυτό θαρρούν οι περισσότεροι. Παραμύθια. Στο λέω και στα υπογράφω. Τελειωμένος είναι. Ήταν που ήταν αντιπαθής, έγινε συχαμένος με τον τρόπο που οι οπαδοί του αντέδρασαν στην ήττα. Ο άνθρωπος την έχει ψωνίσει για τα καλά. Έχασε, αλλά επιμένει πως του έκαναν πουστιά και θα επανέλθει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Διαβαστε ακομα:

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ... ΙΔΙΑ