ΡΕΣΙΤΑΛ ΦΤΗΝΙΑΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

 

Συμβαίνει. Φτωχός πιάνει την καλή, αλλάζει κλάση, από λυγούρης να γίνεται λεφτάς, κι όμως να δείχνει νεόπλουτος. Εξελίχθηκε σε βιομήχανο, εφοπλιστή, ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων, αλλά παραμένει με την ίδια συμπεριφορά.

Ο Σύριζα. Έκανε τεσεράμισυ χρόνια κυβέρνηση. Από κόμμα τσόντα μεγάλωσε, κατέλαβε πόστα, άνοιξε νταραβέρια με τζάκια της οικονομικής ζωής, και με τα κόλπα της Ευρώπης. Κι όμως το κόμμα του Τσίπρα από την ημέρα που πέρασε στην αντιπολίτευση παίζει μπάλα σαν παλιά. Σαν τότε που ήταν κομματικό κλαμπ του τρία και  πέντε τα εκατό.

Το φαινόμενο. Κόμμα του 30%, που δεν πέφτει κάτω του 25% στα γκάλοπ, ασχολείται με σάχλες. Δεν ξεχωρίζει από την Φώφη και τον Βαρουφάκη.

Γιατί αυτή η φτήνια, αυτή η μιζέρια του Σύριζα; Μιλάει σήμερα ο κάργα παλαιοκομματικός Τσίπρας και θαρρείς πως είναι μια από τα ίδια ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ. Λες και μιλάνε την ίδια γλώσσα, για τα ίδια ζητήματα, ενώ το μεν ΚΚΕ  έχει βολευτεί στο 5% και δεν πάει για παραπάνω, ο δε Σύριζα υποτίθεται κάνει πρωταθλητισμό, και θέλει να… επιστρέψει στην κυβέρνηση.

Το 2015, σα σήμερα 25 Ιανουαρίου, κέρδισε τις εκλογές ο αριστερός Σύριζα κι έκανε κυβέρνηση με τους ακροδεξιούς, εθνικιστές και λοιπούς γραφικούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχαν βρεθεί εκτός ΝΔ. Με τέτοια μυαλά, με συμπεριφορά περιθωριακού κόμματος, ο Σύριζα δεν θα εξαφανιστεί από την πιάτσα, όπως το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά σίγουρα όλο θα χάνει πόντους. Και όσο πορεύεται με το παλιό και ακούρδιστο ρολόι του δεν θα ξαναδεί εξουσία

Διαβαστε ακομα:

Η ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ… ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ