Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΖΑΓΟΡΑΚΗ

 

Ο Ζαγοράκης υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ. Είμαστε της πλάκας. Με τις ευλογίες της ΝΔ. Της πολύ της πλάκας. Τι άλλο να πεις παρά ότι είμαστε της πλάκας. Όπως το λέω. Της πλάκας είμαστε. Της πολύ πλάκας κοινωνία. Μόλις πρόσφατα το κυβερνών κόμμα είχε διαγράψει τον ευρωβουλευτή της Θόδωρο Ζαγοράκη και πολύ σωστά. Επειδή αντέδρασε σα φανατικός οπαδός της εξέδρας μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη στη γνωστή υπόθεση πολυϊδιοκτησίας της ΠΑΕ Ξάνθη.

Κατ’ αρχήν είναι για φτύσιμο το κόμμα, ΝΔ ή Σύριζα, όταν προτείνει για ευρωβουλευτή τον Ζαγοράκη ή τον Αλέξη Γεωργούλη. Και για φτύσιμο είναι όσοι ψηφίζουν για την ευρωβουλή, λες και τον στέλνουν στο Survivor, κάποιον άσχετο με την πολιτική, με την οικονομία, γενικά με ένα ειδικό κοινωνικό θέμα που αληθινά απασχολεί τον κοσμάκη.

Τέλος πάντων, είναι ο ορισμός της ξεφτύλας να επανέρχεται στη ΝΔ ο Ζαγοράκης, και ξεχνάμε ότι προτίμησε τον Ιβάν κι όχι να στηρίξει το κόμμα του και τον πρωθυπουργό στην υπόθεση της πολυϊδικτησίας. Μ’ άλλα λόγια ο Ζαγόρ παρουσίασε τον Μητσοτάκη για… αντιπαοκτσή. Και σήμερα η ΝΔ κατεβάζει υποψήφιο ομοσπονδιάρχη τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Είπαμε. Τις αρχές, τις αξίες, τις ηθικές, τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, όλα αυτά είναι σκέτες μαλακίες, που τις λένε στο ακροατήριο την ώρα που ξύνουν τα απόκρυφα τους με τα δυο χέρια.

Διαβαστε ακομα:

ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟΝ ΧΟΜΕΙΝΙ