ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ

 
Ο Χαϊκάλης σε ποιο κόμμα χρεώνεται; Εύλογη η ερώτηση αφού πέφτει ο τσακωμός της αρκούδας ποιος φταίει για τον παιδεραστή Λιγνάδη. Η ΝΔ, λένε οι συριζαίοι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον διόρισε στο Εθνικό Θέατρο. 
Εκεί την πήγαν τη δουλειά. Όχι μόνο τον έκανε καλλιτεχνικό διευθυντή η Μενδώνη τον Λιγνάδη, αλλά δεν είναι καθόλου αθώα η υπουργίνα, διότι γνώριζε την… αδυναμία του ηθοποιού στους ανήλικους. Αυτό υπονοείται. Κι αυτή είναι ακριβώς η ευθύνη της.

Έτσι πάει. Αν δεν ήξερε τη σεξουαλική δραστηριότητα του Λιγνάδη, τότε δεν φταίει η κυρία Λίνα, που έκανε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Ο Παύλος Χαϊκάλης σε ποιο κόμμα χρεώνεται; Στη ΝΔ στην οποία ήταν μέλος επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά ή στο ΣΥΡΙΖΑ που τον έκανε υφυπουργό ο Τσίπρας;

Ούτε στον Σύριζα, ούτε στη ΝΔ. Χρεώνεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δηλαδή σε ανύπαρκτο κόμμα. Ένας ανύπαρκτος πολιτικά Χαϊκάλης ψάξε βρες σε ποιο κόμμα να τον… πιστώσεις. Ανύπαρκτος και ο Σύριζα, που για μια φορά ακόμα άλλαξε προβιά. Δεν είμαστε πια Συνασπισμός, είμαστε Σύριζα, και πλέον τον ξεχάσαμε κι αυτόν, τον στείλαμε και είμαστε Σύριζα- Προοδευτική Συμμαχία.

Στο κενό ο Χαϊκάλης.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ