Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 Ν

 

Ένας τίποτας έκανε δήλωση για την 17 Νοέμβρη και έγινε της πουτάνας το μαγκάλι. Κάποιος Δρίτσας Θόδωρος, άτομο της πλάκας. Γιατί, όμως, ξεσηκώθηκε το σύμπαν από μια ατάκα ενός φαιδρού πολιτικά τύπου; Επειδή και τα δυο κόμματα, η ΝΔ και ο Σύριζα είναι ασόβαρες ιστορίες.

Αυτό είναι το σοβαρόν σχόλιον. Η μεν κυβέρνηση δεν έλαβε υπ’ όψιν το ασήμαντο του ανδρός και την πήγε τη δουλειά να μας πείσει ότι ο Σύριζα είναι ταυτισμένος με την τρομοκρατία. Ο δε Σύριζα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει από μια ανόητη και... κατά λάθος δήλωση του ανύπαρκτου Δρίτσα.

Της πλάκας ένας πρώην υπουργός; Λέω για τον Δρίτσα. Όχι, ακριβώς. Της πολύ πλάκας είναι. Ο Σύριζα όταν έγινε κυβέρνηση έκανε μια τεράστια προσφορά, έστω παρά τη θέληση του. Έδωσε πλήγμα αγιάτρευτο στην έννοια αριστερός στην Ελλάδα. Δηλαδή; Αριστερός είναι και ο βλάκας, και ο απατεώνας, και το ρεμάλι. Πάει, πέταξε και δεν επέστρεψε το αποδημητικό πουλί, ότι ο αριστερός είναι μόνο ο αγωνιστής, ο ιδεολόγος, ο έχων περιεχόμενο πνευματικό. Η διακυβέρνηση του Σύριζα έβγαλε στο πεζοδρόμιο και τον τυχοδιώκτη αριστερό, και το λαμόγιο αριστερό, και τον τραμπούκο αριστερό.

Ο Δρίτσας (1947) στη φώτο με την σύζυγο του, επίσης πρώην υπουργό, Τασία Χριστοδουλοπούλου (1948) . Το ότι ήταν υπουργός, το ότι είναι βουλευτής, δεν αποτελεί και αυτονόητο πως πρόκειται για προσωπικότητα. Ο άνθρωπος είπε μια αλήθεια χωρίς να το θέλει. Η κουβέντα του, που προκάλεσε θύελλα, ότι η 17 Νοέμβρη δεν απείλησε κανένα, είναι Η αλήθεια. Κι όμως, ο πολιτικά για λύπηση Δρίτσας, όλος μια όρθια φουκαραδοσύνη, την πήρε ουσιαστικά πίσω τη δήλωση του. Και το κόμμα του Τσίπρα, επίσης ουσιαστικά, καταδίκασε την αλήθεια του Δρίτσα.

Εγκληματική οργάνωση ήταν η 17 Ν. Σκότωνε. Τα μέλη της ήταν σκοτώστρες. Συγκεκριμένα, όμως, δολοφονούσε κάποιους επώνυμους που τους έβαζε στο σημάδι. Ποτέ και σε καμιά περίπτωση η τρομοκρατική συμμορία δεν στράφηκε σε κοσμάκη. Ποτέ.

Η άλλη αλήθεια είναι ότι ο Σύριζα δεν έχει, ούτε θέλει να έχει σχέση με τρομοκρατία. Τότε γιατί παραμύθι φούρναρης στέκεται στο πλευρό του αρχισκοτώστρα Κουφοντίνα; Επειδή η ΝΔ είναι κατά του Κουφοντίνα. Αυτά τα νούμερα κυβερνούν. Οι της ΝΔ να μας πουν ότι οι συριζαίοι είναι κρυφοαναρχικοί και κρυφοαντιεξουσιαστές. Οι του Σύριζα, που δεν μπορούν να κρατήσουν το μαγαζί σε επίπεδο πρωταθλητισμού, σφυράνε φάουλ οτιδήποτε κάνει η κυβέρνηση.

Διαβαστε ακομα:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ...