Ο MR BEAN TOY ΣΥΡΙΖΑ, Ο… SCOUTER ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 

Πριν χρόνια πολλά είδα για πρώτη φορά τον Άγγλο ηθοποιό Rowan Atkinson και από την πρώτη στιγμή μ’ έπιασαν τα γέλια. Η γελοία φάτσα. Μόνο που τον έβλεπα γελούσα. Ήταν μια τηλεοπτική σειρά εποχής αγγλική στην τηλεόραση και ο τύπος έκανε έναν ιππότη της συμφοράς. Ηλίθια φάτσα ο Ρόουαν Άτκινσον (1955), αλλά ο κερατάς εκπληκτικός κωμικός.

Επόμενο να εξελιχθεί σε φίρμα ο Άτκινσον, γνωστός και ως Mr Bean, από τον τίτλο της διασκεδαστικής τηλεοπτικής σειράς, που πρωταγωνιστούσε και ήταν ένας από τους σεναριογράφους της. Μίστερ Bean, τουτέστιν ο κύριος φασόλιας.

Κουτί πάει να πεις ''Mr Bean'' τον γνωστό και μη εξαιρετέο σύντροφο Νίκο Καρανίκα, κρίνοντας τον φυσιογνωμικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει δημοσίως ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος του Τσίπρα να πει κάτι, οτιδήποτε, και να μη δικαιολογήσει το χαρακτηρισμό του ''Mr Bean του Σύριζα''. Πραγματικά, η φάτσα του σύντροφου Καρανίκα δεν σου επιτρέπει να τον πάρεις στα σοβαρά.

Στις δημόσιες παρεμβάσεις του ο Καρανίκας ποτέ δεν αστειεύεται. Πάντα σχολιάζει στοχαστικά, επικριτικά, από τη θέση του προβληματιζόμενου αριστερού αγωνιστή. Φοβάμαι ότι στην πλάκα τον παίρνουν και οι συριζαίοι. Πιθανόν και το φιλαράκι του ο Τσίπρας, άσχετο ότι αναγνώρισε την υψηλής κλάσεως αριστερή του σκέψη και τον διόρισε προσωπικό στρατηγικό του σύμβουλο.

Χθες το βράδυ ο Καρανίκας Νίκος έδωσε συνέντευξη στον Σρώϋτερ του alpha. Φοβερά πράγματα. ''Εγώ ανακάλυψα τον Τσίπρα''  ισχυρίστηκε ο Mr Bean του Σύριζα με τα μεγάλα αυτιά. Μεγάλα αυτιά σημαίνουν μεγάλες κεραίες που διαθέτει ο κυνηγός ταλέντων. Είμαι ο scouter, αυτός που μυρίστηκε σε ανύποπτο χρόνο την αξία του παικταρά Τσίπρα.
Είπε και το άλλο ο συριζαίος 'Mr Bean. Ότι σαν σερβιτόρος κονομούσα περισσότερα χρήματα απ' όσα όταν ήμουν πρωθυπουργικός σύμβουλος. Στη φώτο, όταν ο Καρανίκας έβγαζε περισσότερα λεφτά απ' εκείνα που ο Τσίπρας του έδινε από το δημόσιο ταμείο.
Ρε, ποιους είχαμε μπλέξει τεσσεράμισυ χρόνια.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΠΟΙΟ… ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ