ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ Η ΕΞΕΔΡΑ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ

 
Πρόβλημα. Στην πολιτική ζωή της χώρας μεγάλο πρόβλημα. Ο κόσμος γράφει κανονικά τον Σύριζα. Τα ξύνει κανονικά και με τα δυο χέρια ο κόσμος για ό,τι λέει ο Τσίπρας και οι όποιοι περατρεχάμενοι του έχουν το δικαίωμα από τον αρχηγό να σχολιάζουν την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη. Το πρόβλημα είναι αυτό και ήδη έχει κόστος! 
Δεν είναι δυνατόν να τα κάνει όλα σωστά η κυβέρνηση της ΝΔ. Χρειαζόμαστε και την αντιπολίτευση. Να έχουν το φόβο τους οι υπουργοί και τα υπουργάκια του Μητσοτάκη. Τι συμβαίνει, όμως; Περνάνε στο ντούκου όσα γαυγίζει ο σύριζας. Γιατί; Επειδή επικρατεί η αντίληψη ''Μιλάνε τώρα ότι και οι πεθαμένοι. Οι τελειωμένοι. Αυτοί που δεν πρόκειται να επειστρέψουν... ''.
Ναι, αλλά έτσι δεν πάει καλά η δουλειά. Δυο χρόνια η ΝΔ του Μητσοτάκη κάνει παιχνίδι μόνη της. Χωρίς διαιτητή και αντίπαλο. Στο γήπεδο δεν υπάρχει άλλος παρά μόνο η ομάδα Μητσοτάκη. Και οι συριζαίοι κυκλοφορούν στον αγωνιστικό χώρο με τις κομματικές τους φανέλες, αλλά η εξέδρα δεν τους βλέπει. Δεν υπολογίζει τι κάνουν, γιατί τρέχουν με τη μπάλα ή όχι στα πόδια τους.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ