ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

 
Πρωθυπουργός είναι ο υποτίθεται δεξιός Μητσοτάκης, ο νικητής των εκλογών του 2009, σα σήμερα 7 Ιουλίου. Αν κέρδιζε τις εκλογές ο υποτίθεται αριστερός Τσίπρας, ποια θα ήταν η διαφορά; Εννοώ ασφαλώς σε ιδεολογικό επίπεδο. Και σε θέματα αρχών πολιτκών. Υποτίθεται ότι οι δυο του - Μητσοτάκης και Τσίπρας -διαφέρουν όσο η μέρα με τη νύχτα. Υποτίθεται. Το ίδιο και τα κόμματα τους. 
Ποια σόι αριστερά υπηρέτησε ο Τσίπρας στα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε; Πόσο πολύ... αριστερός ήταν. Πόσο και σε τι ακριβώς διέφερε από εναν καραμπινάτο δεξιό πρωθυπουργό; Τις απαντήσεις δίνουν τα έργα και οι ημέρες της πρώτης - δηλαδή καμιάς - φοράς αριστεράς. Έχουμε και λέμε, λοπόν...
Ο Τσίπρας έκανε χωριό με τους ακροδεξιούς του εθνικιστή Πάνου Καμμένου. Μ' αυτούς συγκυβέρνησε, σ' αυτούς έδωσε υπουργεία και πόστα κρατικά. Κέρδισε με το ''ΟΧΙ'' το δημοψήφισμα, και μαζί η Ελλάδα ''κέρδισε'' και το τρίτο μνημόνιο χάρη στον... αντιμνημονιακό Σύριζα. Ουδείς άλλος φιλοαμερικανός και δυτικόφιλος Έλληνας πρωθυπουργός δεν έγλειψε μπροστά στις κάμερες τον πρόεδρο της πλανηταρχίας Ντόναλντ Τραμπ όσο ο... αντιαμερικανός Τσίπρας.
Κατηγορούσε ο Τσίπρας τους πρώην για τον ΕΝΦΙΑ, γι' αυτό... δεν το κατάργησε. Διαφωνούσε με την πώληση του λιμανιού Πειραιώς, γι΄ αυτό το πούλησε στους Κινέζους. Πούλησε κι άλλα λιμάνια, αεροδρόμια κ.α. Και τζάμπα έδωσε το ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Διαφωνούσε ως αντιπολίτευση ο Σύριζα στις ιδιωτικοποιήσεις, γι' αυτό ιδιωτικοποίησε ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, έκανε το κορόιδο με το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ, έβαλε στο ΤΑΙΠΕΔ ό,τι... χώραγε μέσα για ιδιωτικοποίηση, πάρκα, δάση, αρχαιολογικοί χώροι, δημόσια κτήρια, νοσοκομεία κ.α. Και παραχώρησε τα κρατικά πλεονάσματα μέχρι το 2060.
Επειδή ο Σύριζα στην αντιπολίτευση ήταν εναντίον της... υψηλής φορολογίας, γι' αυτό μείωσε το αφορολόγητο ποσό. Επειδή ήταν υπέρ της κατάργηση των διοδίων, γι' αυτό τα αύξησε στην Αττική Οδό και τοποθέτησε κι άλλα διόδια στη χώρα. Επειδή ο Σύριζα ήταν πολύ ευαίσθητος με τους πρόσφυγες, γι' αυτό έφτιαξε το κολαστήριο στη Μόρια. Επειδή ήταν κάθετα αντίθετος με τις περικοπές των συντάξεων, γι' αυτό τις περιεκόψε κι άλλο.
Αφήνουμε την προδοτική ''Συμφωνία'' των Πρεσπών με τα Σκόπια, που δεν τολμούσε να δεχθεί από τις ΗΠΑ καμιά υποτιθέμενη δεξιά κυβέρνηση. Αφήνουμε το έγκλημα στο Μάτι, για το οποίο πιθανότατα υπεύθυνη να ήταν και μια υποτίθεται δεξιά κυβέρνηση. Και το σκάνδαλο με την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σ, Αραβία για να το χρησιμοποιήσει ενάντια των αμάχων στην Υεμένη. Είπαμε. Κάνουμε έναν χοντρό απολογισμό της υποτιθέμενης αριστερής κυβέρνησης. Η οποία ήταν κατά της αύξησης της τιμής στα φάρμακα, γι΄αυτό τα ακρίβηνε. Και επειδή ήταν ενάντια στο κεφάλαιο, γι' αυτό διευκόλυνε επιχειρηματίες με χαριστικό δάνειο.
Δεν χρειάζεται να πει κανείς και κάτι άλλο, για να συμφωνήσει ότι πράγματι ο Τσίπρας και όσοι μπήκαν τυχοδιωκτικά στο κόμμα του, προερχόμενοι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ήταν μια μπαλαμούτι αριστερά. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ