ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ;

 
Πρώτη φίρμα στο χώρο της τρομοκρατίας είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Βεβαίως υπάρχει συγκεκριμένος χώρος τρομοκρατίας με την έννοια ότι είναι αρκετοί, πολύ περισσότερο απ' όσους φαντλάζεται κανείς, εκείνοι αριστεροί που ασπάζονται την λύση της τρομοκραικής οργάνωσης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλοι οι θαυμαστές της 17 Νοεμβρίου θα τολμούσαν να στρατευτούν σε τρομοκρατική οργάνωση. 
Να γίνουν σκοτώστρες, δηλαδή. Κανονικοί δολοφόνοι ή εκτελεστές όπως προτιμούν να αυτοχαρακτηρίζονται. Επειδή δεν σκοτώνουν διότι είναι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά καταφεύγουν στην ένοπλη βία στο όνομα του... λαού.
Ο Κουφοντίνας είναι πεντακάθαρος στο χώρο των οπαδών της τρομοκρατίας. Δεν κάρφωσε στην αστυνομία. Δεν συμβιβάστηκε. Παραμένει αμετανόητος. Επόμενο, λοιπόν, να αναρωτηθεί κανείς στην περίπτωση που αποφυλακιστεί, αν θα στήσει μια άλλη 17Ν. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει τον ''αγώνα'' του εκτός φυλακής.
Ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε 11 φορές ισόβια και επι πλέον 25 χρόνια κάθειρξη. Με τη συμπλήρωση 19 χρόνων, με βάση τις διατάξεις τάδε και δείνα του ποινικού κώδικα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποφυλάκιση. Ήδη, χθες, το Νο 2 της 17Ν έκανε νόμιμα αίτηση αποφυλάκισης. Και στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 συμπληρώνει τα 19 χρόνια μέσα.
Ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη. Κι αυτός αν το ζητήσει μπορεί να πάει σπίτι του. Δεν νομιμοποιείται να ζητήσει αποφυλάκιση ο Χριστόδουλος Ξηρός (6 φορές ισόβια και 25 κάθειρξη) διότι φυλακισμένος δεν ήταν φρόνιμο παιδί, όπως ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της οργάνωσης.
Στη φώτο ο Κουφοντίνας ανάμεσα στον αρχηγό Γιωτόπουλο και τον μικρό Ξηρό, το μικρότερο σε ηλικία από τα τρία αδέλφια, τα παπαδοπαίδια που είχαν οργανωθεί στην 17Ν.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ... ΔΕΙΞΕΙ