ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΑ

 

Θα πλακώσουν μέχρι και δυο εκατομμύρια από Αφγανιστάν μεριά στα σύνορα. Το ‘χουν σίγουρο οι υπηρεσίες που κάνουν κι αυτές μια δουλειά. Ευρωπαϊκές υπηρεσίες και τοπικές, οι δικές μας εδώ στην Ελλάδα. Ορδές Αφγανών, μέσα στους οποίους θα είναι και σοβαροί άνθρωπο, νοικοκυραίοι, όχι όλοι τομάρια του κερατά,  φάτσες εγκληματικές που δεν τις θέλει ο Ερντογάν.

Λησμόνησα να διευκρινίσω πως όταν μιλάμε για σύνορα εννοούμε τα ελληνοτουρκικά. Ποια άλλα; Τα ελληνογερμανικά και τα ελληνοσουηδικά; Δεν υπάρχουν τέτοια σύνορα.

Λοιπόν. Και μη βιαστεί κανένας γελοίος να με χαρακτηρίσει έτσι κι αλλοιώς. Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Νο 1. Η Ελλάδα δεν έχει καμιά υποχρέωση απέναντι σε κανένα διεθνή οργανισμό να ανοίξει τα σύνορα. Να κατεβάσει παντελόνια, δηλαδή, και να πει στους πρόσφυγες Ένας ένας, παρακαλώ, και με τη σειρά, όλους θα σας πάρω.

Νο 2. Κανένας Αφγανός, Τούρκος, Γερμανός, Σουηδός, Πακιστανός, Αλβανός, Ιταλός, κανένας από καμιά χώρα δεν έχει δικαίωμα να πέρασε με τσαμπουκά για οποιονδήποτε λόγο. Εκτός κι αν η Ελλάδα το αποφασίσει.

Νο 3. Καμιά Ελλάδα μέχρι τούτη τη στιγμή δεν κάλεσε κανέναν Αφγανό. Και, επίσης, καμιά επίσημη Ελλάδα δεν έχει υποσχεθεί ότι θα ανοίξει σύνορα, ότι θα φιλοξενήσει θύματα των τάλιμπαν.

Νο 4. Επειδή ξέρουμε από Ιστορία, αρχαία και χθεσινή. Και επειδή ξέρουμε τι συμβαίνει σήμερα. Από την εποχή, λοιπόν, του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υφίσταται καμιά σχέση, στρατιωτική, οικονομική, πνευματική, θρησκευτική, ποδοσφαιρική, ανάμεσα σε Ελλάδα και Αφγανιστάν.

Νο 5. Απ’ όλο τον πλανήτη αν υπάρχει μια χώρα που δεν ευθύνεται για το τι συμβαίνει στο Αφγανιστάν εδώ και 30-35 χρόνια, είναι η Ελλάδα. Ποτέ δεν βοηθήσαμε τους τάλιμπαν, ποτέ δεν τους πολεμήσαμε.

Συμπέρασμα. Τα σύνορα θα είναι κλειστά. Η κυβέρνηση που θα τα ανοίξει θα την τιμήσει η Ιστορία ως αντιπατριωτική.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ