ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

 

Οι ανοησίες συνήθως σκάνε μύτη πρώτες. Μέσα στο ρεπερτόριο του ηλίθιου και η αγωνία του να προλάβει να πει την εξυπνάδα του. Ακόμα και για ζήτημα άσχετο, άγνωστο, αδιάφορο στον ίδιον τον χάλια. Η κουβέντα για τη λυπηρή εξέλιξη της υγείας της κυρίας προέδρου του κινάλ Φώφης Γεννηματά.

Αποφεύγουμε, βέβαια, να επαναλάβουμε κάποιες διαδυκτιακού τύπου χιουμόριστικες ατάκες σχετικά με την απόφαση της Γεννηματά να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της αρχηγίας στο πρώην ΠΑΣΟΚ. Και μόνο ότι εγκαταλείπει τον προεκλογικό αγώνα, το γεγονός μιλάει μόνο του.

Ο πολιτικός, ιδιαίτερα ο κοινοβουλευτικός, κυκλοφορεί με την ένεση στο μπράτσο. Πρεζάκιας κανονικός με την πολιτική. Το ξέρετε το ανέκδοτο με τον πρώην υπουργό, που όταν πέθανε και τον πήγαιναν νεκρό στον άλλο κόσμο, ξαναζωντάνεψε,  σηκώθηκε από το φέρετρο, όταν… άκουσε πως τον υπολογίζει ο πρωθυπουργός στο νέο μοίρασμα υπουργείων.

Η υγεία της Γεννηματά δεν της επιτρέπει πλέον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αρχηγού κόμματος. Πολύ περισσότερο του κινάλ που κι  αυτό είναι στον αγώνα της επιβίωσης. Να κρατηθεί στα ποσοστά του, να σηκώσει κεφάλι. Ένα κόμμα με την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του να συμφωνεί στις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Διαβαστε ακομα:

''ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ'', ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ