ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

 
Υπάρχει και δεύτερος γύρος. Με έξι υποψήφιους η δουλειά δεν καθαρίζει με την πρώτη. Όταν, μάλιστα, οι τρεις επίδοξοι γαμπροί στην αρχηγία του κόμματος έτσι η αλλοιώς υπολογίζονται να πάρουν χοντρό μερίδιο και οι δυο απ' αυτούς να φτάσουν στον... τελικό. Στό βού γύρο.
Το φαβορί είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, αουτσάίντερ ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι άλλοι τρεις, Καστανίδης, Γερουλάνος και Χρηστίδης είναι οι τσόντες. Ανίκανοι να κάνουν την εκπλήξη. Δεν δικαιούται να ελπίζουν στην πρόκριση στον τελικό.
Πέφτουν στοιχήματα. Οι μπουκ μπήκαν στον τζόγο, μετά τα γκάλοπ. Και πρώτα πρώτα να πούμε το άλλο. Το κινάλ πριν ξαναβαπτιστεί ΠΑΣΟΚ είναι στα επάνω του. Το λένε ξεκάθαρα οι δημοπσκοπήσεις. Παίζει ανάμεσα στο 9,5 με 10 τα εκατό. Πως έτσι; Για τρεις λόγους:
- Έδωσε αέρα ανόδου ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, έφερε το κόμμα στο προσκήνιο.
- Εισπράτει το κινάλ, όχι ο σύριζας, τη φθορά της κυβέρνησης.
- Είναι και οι εσωκομματικές εκλογές που κρατάνε στην επικαιρότητα το κινάλ.
Το κινάλ είναι μικρό μέγεθος, οι τάσεις και οι προτιμήσεις παραμένουν τυφλές, δεν εκδηλώνονται, κανένας δεν ξέρει πόσοι θα ψηφίσουν. Οι αποδόσεις προς το παρόν έχουν βγει στο στοίχημα. Πληρώνεις ένα ευρώ παίρνεις δυο αν ποντάρεις Ανδρουλάκη. Ο Λοβέρδος και ο Παπανδρέου πληρώνει 3,5 στο ένα ευρώ. Στο βήτα γύρο θα αλλάξουν οι αποδόσεις των μπουκ.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟ... ΤΡΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ