ΣΛΙΠΑΚΙ ΠΟΛΥΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Η... ΑΛΛΑΓΗ

 
Αύριο Κυριακή ψηφίζουμε στο κινάλ. Στο πρώην ΠΑΣΟΚ που έγινε κόμμα περιθωριακό, εκτός κόλπου, για να γλυτώσει τα χειρότερα και θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ σε μια τελευταία προσπάθεια να πάρει τα επάνω του. Γιατί όχι;
Το παιχνίδι στην πολιτική δεν το πάιζει ο καθένας για λογαριασμό του. Περιμένει από τον άλλον, τον αντίπαλο να μην πάει καλά, για να οφεληθεί εκείνος. Έτσι και οι πρώην πασόκοι. Ε, όσο να 'ναι ξεχαστήκανε τα όργια που κάναμε, ήρθαν άλλοι, κάτι μπουμπούκια συριζαίοι, χειρότεροι από εμάς, και κάποιοι ψηφοφόροι θα επιστρέψουν στα πάτρια κομματικά εδάφη.
Βασικό σύνθημα στις εσωκομματικές εκλογές του πασοκινάλ είναι η... αλλαγή. Ψηφίζουμε αλλαγή.Για ποιο λόγο; Για να κάνουμε αλλάγή. Που σημαίνει ότι δεν την κάναμε την πουτάνα την αλλάγή. Τόσα χρόνια είμασταν στο γκουβέρνο και μας ξέφευγε η αλανιάρα η αλλαγή. Και θα την φορμάρουμε τώρα που δεν είμαστε ούτα αντιπολίτευση.
Ευκαιρία οι εσωκομματικές εκλογές στο κιναλοπασόκ να κάνουν ρεκλάμα. Και τι πουλάει το μαγαζί; Μεταχειρισμένες κυλότες. Σλιπάκια πολυφορεμένα. Έτσι λαμογιάρουν το παραμύθι της αλλαγής. Το φορέσανε το σλιπάκι της αλλάγής, και το ξαναφορέσανε κάθε φορά που γινόντουσαν εκλογές. Δεν αλλάζουν βρακί, με το ίδιο κανουν παιχνίδι. Με την ίδια καραμέλα.
Διαβαστε ακομα:

ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΛΑΧΕΙΟ