ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ... ΚΙΝΑΛ

 
Δεν γλυτώνουμε εύκολα με το κινάλ. Θα ψηφίσουν αυτοί που θα ψηφίσουν σήμερα Κυριακή, και οι οποίοι νομίζουν πως κάνουν κάτι σοβαρό και αξιοσημείωτο, αλλά το έργο έχει συνέχεια. Μας τα ζάλισαν προεκλογικά με ατέλειωτα ρεπορτάζ, αλλά και οι υποψήφιοι αρχηγοί με το βαρετό και μονόχνωτο debate τους. Υπάρχει και η επόμενη Κυριακή, διότι με την πρώτη δεν βγαίνει ο νικητής. Ο οποίος τι θα κερδίσει, για να ΄χουμε ουσιαστικό ερώτημα;
Θα κερδίσει ένα κόμμα. Έτσι είναι. Ο νικητής θα γίνει αφεντικό. Αρχηγός. Και θα κάνει ό,τι γουστάρει. Αυτός. ο ένας θα αποφασίζει. Οι άλλοι βουλευτές του κόμματος, αλλά και όσοι ψηφίσουν, όσοι εκλέξουν σήμερα και την άλλη Κυριακή, τον νέο ''πρόεδρο'' του πασοκινάλ, είναι οι κομπάρσοι του έργου. Όπως στις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, το πρώτο πλάνο για πάρτη του πρωταγωνιστή ηθοποιού, όλοι οι άλλοι είναι το μπούγιο. Στο ρόλο του κομπάρσου.
Βρήκανε θέμα τα ΜΜΕ και κάνουν παιχνίδι. Σχόλια, αναλύσεις, προβλέψεις με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές του κιναλοπασόκ. Γιατί; Εδώ σε θέλω! Γιατί αυτός ο τζερτζελές; Είναι ο τζόγος! Αυτό προκαλεί και τους άσχετους. Τους αδιάφορους. Ό,τι παίζει τζογαδόρικα, ό,τι γεννάει μια αγωνία για το τι θα προκύψει τελικά, προκαλεί την προσοχή. Κάτι τρέχει εδώ, σου λέει ο άλλος, για να δούμε ποιος κερδίσει. Αν κερδίσει ο Λοβέρδος, αν χάσει ο Παπανδρέου, αν τελικά εκλεγεί το φαβορί ο Ανδρουλάκης.
Διαβαστε ακομα:

ΣΛΙΠΑΚΙ ΠΟΛΥΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Η... ΑΛΛΑΓΗ