ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ

 

Αυτές είναι οι αληθινές αποκαλύψεις. Οι μεγάλες αποκαλύψεις. Πρώην υφυπουργός, σύμφωνα με προσωπική του δήλωση, αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα. Από ηθοποιός να γίνει αστρολόγος. Και με ειδικότητα να συμβουλεύει τις άτεκνες μητέρες να κάνουν παιδί. Εκείνες που προσπαθούν αλλά δεν καταφέρνουν να συλλάβουν.

Δεν παίζει ρόλο στο θέατρο ο κύριος 62χρονος Παύλος Χαϊκάλης από το ηρωικό Κατάκολο Ηλείας. Ούτε θα παριστάνει τον αστρολόγο- σύμβουλο για να βιώσει εμπειρίες προκειμένου να υποδυθεί κάποιον κομπαγιανίτη αεριτζή. Η απόφαση του να αλλάξει επάγγελμα είναι σοβαρή, άλλωστε σοβαρός άνθρωπος είναι. Και εμπιστεύεται τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα άστρα.

Κάτι μαλακίες γράφουν κάθε μέρα τα ΜΜΕ και για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον κολλάνε το τραβηχτικό ''Φοβερή αποκάλυψη'' ακόμα και σε ρεπορτάζ νερόβραστα ή δηλώσεις καθόλου πρωτότυπες. Η σπαρταριστή αποκάλυψη είναι αυτή με τον πρώην υφυπουργό του Τσίπρα. Ο Χαϊκάλης γυρίζει την πλάτη στην ηθοποιία διότι έγινε αντιπαθής στον κόσμο και δεν πατάει άνθρωπος στο θέατρο και την κάνει γυριστή στις μέλλουσες μαμάδες. Η αποκάλυψη.

Φοβερά πράγματα. Ο Χαϊκάλης επί Σύριζα είχε γίνει υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων. Αυτή κι αν ήταν αποκάλυψη. Και η άλλη, ότι είχε γίνει απόπειρα να τον δωροδοκήσουν. Και η πρόσφατη ότι είναι άντρας παλαιάς κοπής όταν τον κατηγόρησαν γυναίκες για ''μπήκτη''.

Διαβαστε ακομα:

ΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΗΤΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΣΙΠΡΑ