ΟΤΑΝ ΚΟΤΖΑΜ ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ GAY...

 
Τον Μάρτιο του 2014, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά το τέλος των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων στο Σότσι της Ρωσίας, ο Πούτιν άρπαξε την Κριμαία, που από το 1991, με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ήταν έδαφος της Ουκρανίας. Στη Μόσχα του 1980. επί Σοβιετικής Ένωσης, είχαν γίνει η μοναδική έως τότε διοργάνωση ολυμπιακών αγώνων. Στο Σότσι έγινε η πρώτη ολυμπιακή διοργάνωση σε ρωσικό έδαφος και, τελικά, η πιο πολυδάπανη στην Ιστορία. Ο προϋπολογισμός ήταν 12 δις δολάρια, αλλά εκτινάχθηκε το κόστος στα 51 εκ. 
Το καθεστώς του Πούτιν τα έδινε όλα προκειμένου να χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες. Και δεν δίστασε ο Βλαδιμίρ να στείλει μήνυμα στους ομοφυλόφιλους όπου γης, ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, κανένα κίνδυνο σε περίπτωση που αποφασίσουν να επισκεφθούν την Ρωσία με την ευκαιρία των αγώνων. Αυτό, επειδή στην τσαρική Ρωσία του Πούτιν οι gay είναι υπό διωγμό, μέχρι που φυλακίζονται ''νόμιμα'', σύμφωνα με τους νόμους.
 
Τα έχουμε πει. Ποιος τσάρος πασών των Ρωσιών πριν την Σοβιετική Ένωση. Η εξουσία του τσάρου είναι μια γραφική ιστορία για μυθιστορήματα γοτθικού τύπου σε σύγκριση με την παντοδυναμία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Καμία σχέση ο πρώην πράκτορας της Κα Γκε Μπε με τον βερμπαλιστή Μιχαήλ Γκορμπατσώφ και τον βαρελόφρονα Μπόρις Γιέλτσιν.
 
Πούτιν, κύριοι. Ένα κάρο ιστορικοί και πολιτικοί αναλυτές εδώ και έναν αιώνα γράφουν ατελείωτα πράγματα για τη μεγάλη, την ιστορική, την τεράστια Οκτωβριανή επανάσταση των μπολσεβίκων που δήθεν άλλαξε, έστω προσπάθησε να αλλάξει τον κόσμο. ΛένινΣτάλιν και σία τους έκανε χθεσινή μπύρα ο Βλαδίμηρος. Η απόλυτη προσωπική, η ηγεμονική, αυτοκρατορική ισχύ του κράτους σήμερα ο Πούτιν.
Και να, που ο Πούτιν είχε ξεβρακωθεί στους gay, λόγω των ολυμπιακών αγώνων. Κανονικό στρηπτήζ. Παρέδωσε ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, νυχοκόπτη, αναπτήρα, σταυρουδάκια, κομπολόγια, κομποσχοίνια, ζωστήρες, τιράντες, τα πάντα όλα. Είχε πάρει πίσω τις θέσεις του απέναντι στην ομοφυλοφιλία.
Τέρμα και τελείωσε. Οι gay σαρώνουν και όλες οι χώρες έτσι ή, αλλοιώς υποχρεώνονται να αναγνωρίσουν, να νομιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους. Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Η Ρωσία του Πούτιν έκανε αντίσταση στους ομοφυλόφιλους. Και ξαφνικά, το 2014, ο μαυροζωνάτος στο καράτε την έκανε γυριστή. Με λόγια αθλητικά, ολυμπιακά, τους είπε «Μη φοβάσθε,  δεν θα πειράξουμε κανένα…». Αυτό που δεν κάνει σήμερα, δεν υποκύπτει στις πιέσεις της παγκόσμιας κοινής γνώμης και τα μέτρα της δύσης που στραγγαλίζουν την Ρωσία. Αυτός συνεχίζει κανονικά τον πόλεμο.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ... ΟΠΛΑ