ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

 
Να μη ξανακάνει ένα ακόμα Βιετνάμ η Αμερική δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε μια στα δέκα εκατομμύρια. Για όσους γνωρίζουν Ιστορία και στο μάθημα του δημοτικού σχολείου ένα νέο Αφγανιστάν ή Ιρακ δεν αποκλείεται να προκύψει και επί Μπάιντεν. 
Μα, δεν είναι θέμα προέδρου των ΗΠΑ! Όλοι οι πρόεδροι, δημοκρατικοί και ρεπουμπλικανοί θα εμπλακούν σε πολεμικές αλητείες εκτός έδρας. Με γελοίες δικαιολογίες. Ακόμα και ο μαϊμού μαύρος Μπάρακ Ομπάμα, που όταν ανέλαβε είπε πως ήταν λάθος να μπούμε στο Ιρακ, τελικά έκανε πόλεμο κι αυτός στο Ιράκ, όπως ο προκάτοχος του Μπους ο νεώτερος.
Καλός, γοητευτικός και... ειρηνικός ο ερωτιάρης Μπιλ Κλίντον, ο ορισμός του χαβελέ, αυτός ήταν που διάταξε τους βομβαρισμούς στο Βελιγράδι, πριν 30 χρόνια. Ο Πούτιον δεν είναι ο πρώτος διδάξας με τη βαρβαρότητα του στην Ουκρανία.
Τελικά, ο Πούτιν με το λογαριασμό που άνοιξε στην Ουκρανία βολεύει τις ΗΠΑ. Ποιος να τους κατηγορήσει με την ίδια σφοδρότητα όταν επαναλάβουν αυτό που έχουν σύστημα μετά το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο σ' όλο το γλόμπο. Είτε με στρατό στα ίσα, είτε παρασκηνιακά με τις μυστικές υπηρεσίες δίνοντας ''λύσεις'' σε άλλες χώρες.
Στη φώτο, ο δικτάτορας στην Ελλάδα, απόφαση των ΗΠΑ, που έδρασε μέσα στα χωρικά ύδατα της διαπλανητικής της επικράτειας.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο... ΤΣΙΠΡΑΣ