ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ

 
Από γκάλοπ πως πάμε; Στο κανονικό πλάνο, που δεν αλλάζει, όπως έχει ξεκαθαρίσει μετά τις εκλογές το καλοκαίρι του 2019. Μια πάνω,μια κάτω όλα τα κόμματα εντός Βουλής. Το μόνο που έχει αλλάξει την κατάσταση είναι το ξεπέταγμα του κινάλ, το οποίο ακόμα κυκλοφορεί με αυτό το brand και δεν επανήλθε στο βαπτιστικό του όνομα, στο ΠΑΣΟΚ.
Η ΝΔ προηγείται σταθερά και σε απόσταση ασφαλείας από τον Σύριζα, που κρατάει τη δύναμη του χωρίς; ταλαντεύσεις. Και δεν ενοχλεί την πρωτοπορεία του κυβερνώντος κόμματος,αλλά και νοιώθει φαγούρα από το κινάλ.
Η διαφορά των 9, 5 μονάδων ανάμεσα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και να μειωθεί κι άλλο υπέρ του Σύριζα δεν σημαίνει τίποτα επί της ουσίας. Αυτά συμβαίνουν, ακόμα και σε μεγαλύτερο βαθμό, όταν ένα κομμάτι του κόσμου θέλει να... φοβερίσει την κυβέρνηση, ότι θα κάνει μεταγραφή στις προσεχείς εκλογές. 
Με άλλα λόγια ο Μητσοτάκης παίζει χωρίς αντίπαλό. Κρατάει τις καβάτζες του για να τις βομβαρδίσει προεκλογικά και να κουμαντάρει όσο είναι δυνατόν το αποτέλεσμα της κάλπης. Ο τσίπρας τα δίνει όλα να σκοράρει τουλάχιστον κάτι ψιλά παραπάνω από αυτά που τον έχουν σήμερα τα γκάλοπ. Ο άλλος, ο του κινάλ θα πανηγυρίζει αν τελικά πιάσει διψήφιο νούμερο.
Διαβαστε ακομα:

ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ