ΝΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ... ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ

 
Το είπε η Ρωσία. Αν έρθει το ΝΑΤΟ στη γειτονιά μας δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν το είπε έτσι ακριβώς, αλλά αυτη είναι η ξεκάθαρη απειλή του Πούτιν. Θα παίξω με πυρηνικά, είπε ο τσάρος αν μπει στο ΝΑΤΟ η Σουηδία και η Φινλανδία.
Κι έρχόμαστε στον πόλεμο της Ουκρανίας. Στο γιατί η δύση, Αμερική και Ευρώπη, περιοριστηκαν σε φιλολογικού τύπου καταγγελίες της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία. Γιατί δεν σήκωσαν μπόι να σταματήσουν, να εμποδίσουν τον τσαμπουκά του Πούτιν. Γιατί;
Τα πυρηνικά. Ο φόβος, που δεν είναι μόνο φόβος, είναι και πραγματική απειλή, ο Πούτιν να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά. Άλλο αυτό κι άλλο πολεμάνε με σπαθιά και κοντάρια. τανκ και πυροβόλα. Πυρηνικά σημαίνει ότι σε τελειώνω και όσο να κρυφτείς σε κατάφυγια δεν σε παίρνει νε ξεμυτήσεις.
Τι να κάνει ο Πούτιν αν βάλει βάσεις το ΝΑΤΟ στις γειτονικές της Ρωσίας χώρες Φινλανδία και Σουηδία; Να πει στους Αμερικάνους ''Σας παρακαλώ, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, μη μου κόβετε τη θέα προς την Βαλτική Θάλασσα... ''. Δεν έχει άλλα όπλα, παρά μόνο τα πυρηνικά. Την απειλή των πυρηνικών. Της απόλυτης καταστροφής. Δικαιολογώ τον Πούτιν; Σε καμιά περίπτωση. Αυτή είναι η καταδίκη μας. Να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με την ιδέα ότι κάποτε θα μας... βαπτίσουν στον κόσμο της κόλασης.
Διαβαστε ακομα:

... ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ