ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ

 
Φοιτητικές εκλογές. Μια ζωή τα ίδια. Κι όμως, το έργο παίζεται κανονικά, ας είναι το ίδιο, ας μην έχει κανένα, μα κανένα νόημα η επανάληψη. Κάθε χρόνο το ανέκδοτο επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές, όχι ακριβώς τους ίδιους προσωπικά, αλλά διαφορετικοί ηθοποιοί στον ίδιον ρόλο...
Εμείς βγήκαμε πρώτοι στις φοιτητικές εκλογές λέει η άλφα κομματική ''παράταξη'', όχι εμείς πλειοψηφήσαμε... Γίνεται τέτοιο πράμα; Παραγίνεται. Και κάθε χρόνο γίνεται. Αποδεικνύεται πανηγυρικά η αξιοπιστία της νεολαίας που είναι φοιτητική και κομματική. Γι αυτό και το ΚΚΕ πανηγυρίζει για το νικήτηριο αποτέλεσμα που ανακοίνωσε το κομματικό τους παραμάγαζο.
Η ''παράταξη'', λοιπόν, της ΝΔ έβγαλε τα δικά της αποτελέσματα, πρώτη εκείνη με 45,8%, δεύτερη η παράταξη του ΚΚΕ, με 25.53%. Η οποία φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ ανακοίνωσε τα δικά της έγκυρα αποτελέσματα, πρώτη η ίδια με 33,43%, δεύτερη εκείνη της ΝΔ με 27,66%. Άλλη ''παράταξη'', προς τα αριστερά κι αυτή, έδωσε τα δικά της αποτελέσματα, που είναι διαφορετικά. Αυτό θα πει πολυφωνία στην δημοκρατία.
Ποιος έχει δίκαιο; Όποιος ψάχνει τα... γνήσια αποτελέσματα είναι περισσότερο της πλάκας από τις φοιτητικές ''παρατάξεις''. Όλα τα αποτελέσματα είναι σωστά. Αληθινά. Και των μεν, και των δε, και των μενδέ. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ... , ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;