ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 
Το ΠΑΣΟΚ, λέει, επέστρεψε. Επιστροφή σημαίνει να ξαναγίνει κυβέρνηση. Έστω... αντιπόλιτευση, όχι να πουλάει ψευτομαγκιές απο τη θέση του τρίτου κόμματος. Επέστρεψε το... όνομα ΠΑΣΟΚ και κάτι τρέχει στα γύφτικα. 
 
Αν μιλάμε για αληθινή επιστροφή, τότε να ξεχρεώσει τα δανεικά κι αγύριστα. Τα 400 εκατομμυριάκια που έχει κάνει παντελόνι, χωρίς να βάζουμε στο λογαριασμό τις μίζες και τα δωράκια στο κόμμα, από τις ξένες πολυεθνικές. Τα εκατομμύρια που μπήκαν στο ταμείο του κόμματος από τις αρπαχτές, όχι τα φράγκα που κατέληξαν κατ' ευθείαν στις τσέπες υπουργών.
 
Δεν θα γίνουν, λέει, δεκτοί στο ''νέο'' ΠΑΣΟΚ οι αποστάτες που πήγαν στο Σύριζα και στη ΝΔ. Επειδή, λέει, όλοι αυτοί έκαναν μεταγραφή για να κονομήσουν, δηλαδή να γίνουν εξουσία, κυβέρνηση με τον Σύριζα και τη ΝΔ.
 
Δεν το κατάλαβα αυτό. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενάντια στην... εξουσία; Στις προσεχείς εκλογές δεν γουστάρει να γίνει κυβέρνηση, να γίνει συγκυβέρνηση; Αν το ''νεο'' ΠΑΣΟΚ δεν πιάσει τουλάχιστον πάνω από δέκα τα εκατό, θα... ξανακάνει μεταγραφές, δηλαδή θα του φύγουν κι άλλοι. Όσοι μετράνε, τα σαπάκια τι να τους κάνει το άλλο κόμμα.
Διαβαστε ακομα:

ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ