ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ

 
Τελικά, τον Τούρκο δεν τον παίρνεις στα σοβαρά. Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία μια χώρα δεν έκανε τέτοιο μπαράζ απειλών χωρίς να επιτεθεί σε βάρος άλλης χώρας. Ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας η Τουρκία και όλο το σύστημα του Ερντογάν. Έχουν... καθυστερήσει την επιχείρηση να αρπάξουν κανένα νησί στο Αιγαίο, αν λάβει κανείς υπ' όψιν του το τι τρέλα πουλάνε σε καθημερινή βάση.
Κατ' αρχάς. Γιατί δεν περνάνε στο παρασύνθημα οι Τούρκοι; Εύκολη η απάντηση. Επειδή θα σπάσουν τα μούτρα τους από τΙς ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Είναι υπερβέβαιο ότι ο πλανήτης θα πάρει τη θέση της Ελλάδος. Πρώτον, διότι είναι μικρότερο μέγεθος από την Τουρκία.. Δεύτερον, διότι η Τουρκία είναι η επιτιθέμενη. Τρίτον, διότι το δίκαιο το έχει η ελληνική πλευρά.
Σενάριο. Κάνει την κουταμάρα της η Τουρκία στο Αιγαίο. Επιτόπου τελειώνει το παραμύθι των καθημερινών απειλών της. Πως να επανέλθει στο σουξέ των απειλών όταν θα πάθει την ήττα της Ιστορίας της από την Ελλάδα;
Είναι και το άλλο. Ποιο ΝΑΤΟ; Έτσι και επιτεθεί στην σύμμαχο Ελλάδα η Τουρκία θα πανηγυρίζει ο... Πούτιν. Και οι ΗΠΑ να το πάρουν το ΝΑΤΟ να το βράσουν. Ποιο ΝΑΤΟ; Του βάζει δυναμίτες ο Τούρκος αν την κάνει στο Αιγαίο.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ