ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

 
Παίζεται η πρωτιά Μητσοτάκη στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Αν, δηλαδή, θα την καταφέρει με αυτοδυναμία ή όχι. Σίγουρο είναι ότι πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ, αυτό δεν το συζητάμε. Ο δε Τσίπρας που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια το ξέρει καλύτερα. Ότι ο Σύριζα θα είναι πρώτος απ΄' όλα τα κόμματα πίσω από τον Μητσοτάκη. Αυτά τα χαζά του Τσίπρα ότι πάμε για... νίκη και... αυτοδυναμία είναι φαιδρότητες. Τι να πει ο άνθρωπος; 
 Αλήθεια ο Μητσοτάκης πάει για πρωτιά που θα του επιτρέψει να κάνει κυβέρνηση χωρίς να χρειαστεί να ζητιανέψει στήριξη από άλλο κόμμα; Ερώτημα με αγκάθια. Μήπως τον πρωθυπουργό τον συμφέρει να κερδίσει τις εκλογές οριακά ή σχεδόν οριακά; Με διαφορά από το δεύτερο Σύριζα, αλλά με αδυναμία να συγκροτήσει κυβέρνηση μόνο με υπουργούς από την ΝΔ.
 
Αν ερωτηθεί ο Μητσοτάκης θα μας πει πάμε για θρίαμβο. Θέλουμε μεγάλη νίκη στις κάλπες. Άσε τι λέει. Η αλήθεια ποια είναι!
Στην Ιστορία περνάνε οι πολιτικοί που κρίνονται ενωτικοί. Οι υπεράνω κομματικών συμφερόντων. Οι θέτοντες πρώτα το εθνικό συμφέρον. Τι σημαίνει αυτό; 
Η Τουρκία δεν έχει σταματήσει τα όργανα. Κανένας πρωθυπουργός δεν θα βάλει την υπογραφή του σε κανένα κωλόχαρτο εκπροσωπόντας το κόμμα του μόνο. Η υπογραφή στις δύσκολες μπαίνει από τον πρωθυπουργό που εκφράζει όλα τα κόμματα της Βουλής. Μια μεγάλη νίκη στις εκλογές δένει τα χέρια του πρωθυπουργού.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, Ο ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ