ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟ... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

 
Έκανε μπαμ ο Ανδρουλάκης όταν κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές στο κινάλ, που έγινε πασό- κινάλ. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Γιατί έκανε έκανε ''κάτι'', γιατί τα ταρακούνησε τα νερά στο βαλσαμωμένο πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου ο Ανδρουλάκης; Και έδωσε την εντύπωση πως έσκασε μύτη ένας νέος και απαιτητικός παίκτης στην κομματική πιάτσα;. 
Κανένας Ανδρουλάκης δεν έκανε κανένα μπαμ. Το αληθινό μπαμ γίνεται μετά, όχι στην αρχή. Το πόσο μετράει ο Ανδρουλάκης θα μας το δείξει στην πορεία, όχι αμέσως μετά την εκλογή του. 
Το καινούργιο πουλάει, όχι ο Ανδρουλάκης. Και επειδή το παιδί δεν φέρνει το καινούργιο, επειδή εκπροσωπεί το παλιό, το πολύ παλιό, τον έχει πάρει η κατηφόρα.
Βγαίνει μια καινούργια εφημερίδα, ένα καινούργιο σήλιαλ στην τηλεόραση, ένα καινούργιο παγωτό, ένα καινούργιο φάρμακο για την πιτυρίδα ή για το λαιμό, θα πουλήσει. Ας είναι μάπα. Θα πουλήσει στην αρχή ακριβώς διότι είναι καινούργιο. Γιατί; Δεν ξέρω το γιατί, ξέρω τι συμβαίνει. Ίσως από περιέργεια, ίσως διότι ο κόσμος θέλει να το δοκιμάσει.
Εκτινάχθηκαν τα ποσοστά του Ανδρουλάκη όταν τον περασμένο Δεκέμβριο κέρδισε τον Γιώργο Παπανδρέου. Στη συνέχεια άρχισε η προσγείωση, κατεβαίνει, κατεβαίνει, όλο και κατεβαίνει...
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ Μ' ΕΝΑ... ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ