Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ

 
Είναι η τρομοκρατική οργάνωση με τη μεγαλύτερη Ιστορία, παγκοσμίως. Καμία άλλη συμμορία του ιδίου τύπου δεν κράτησε τόσα χρόνια, όσα η ''17 Νοέμβρη''. Προγραμμάτισε και πραγματοποίησε υψηλής επικινδυνότητας στόχους με δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και μπούκες σε αστυνομικά τμήματα. Πάντα είχε επιτυχία στην εκτέλεση των τρομοκρατικών επιχειρήσεων της, κι αν κάποιες φορές η δουλειά στράβωνε, παρέμενε ασύλληπτη.
Έλληνες, μόνο Έλληνες, όχι φιλέλληνες και αλλοδαποί, μεταγραφές από άλλη κομπανία του εξωτερικού και πρόσφυγες, όλα τα στελέχη της ''17 Νοέμβρη''. Όταν με καθυστέρηση 27 χρόνων εξαρθρώθηκε, ξεδοντιάστηκε η οργάνωση, έγινε η Μεγάλη Αποκάλυψη. Ακόμα και τα πρώτα πιστόλια της 17Ν έδειξαν δημοσίως ότι είναι κατίνες του κερατά. Σε καμιά περίπτωση ότι υπήρξαν στελέχη της απόλυτα συνωμοτικής παρέας, αξιοσέβαστης και στους πολέμιους της.
Ο ένας να καρφώνει τον άλλον. Ο ένας να θεωρεί πράκτορα τον άλλον. Οι αλληλοκατηγορίες, φαινόμενο ρουτίνας στο λεγόμενο αριστερό κίνημα, θεωρούνται ''πρωτοφανείς''. ειδικά για την 17Ν, της οποίας τα οργανωμένα μέλη δεν γνωριζόντουσαν καν μεταξύ τους - εκτός ειδικών περιπτώσεων π.χ. αδέλφια Ξηροί. Και τα οποία μέλη άγνωστα μεταξύ τους δρούσαν με πυρήνες τριών ατόμων, σύμφωνα τα παραδοσιακά δεδομένα από καταβολής της αριστερής τρομοκρατίας.
Το 2002, πριν είκοσι χρόνια, σα σήμερα 29 Ιουνίου, έγινε το λάθος από τον έμπειρο στην τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού Σάββα Ξηρό, αγιογράφο στο επάγγελμα, γιο ιερέα, εραστή αρκετών γυναικών κι άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ της 17Ν. Αυτό που δεν κατάφεραν οι αρχές για 27 χρόνια, συνέβη σε μια μέρα! Απέτυχε να σκάσει η μπόμπα στο λιμάνι του Πειραιά, χάλασε τα χέρια και τα μάτια του τρομοκράτη Σάββα. Στη συνέχεια συνελήφθησαν όλοι, εκτός του Μήτσου Κουφοντίνα, ο οποίος παραδόθηκε, διότι η επαναστατική του ηθική δεν του επέτρεπε να είναι ο ίδιος ελεύθερος και οι συναγωνιστές στο κάγκελο.
Τους μάζεψαν όλους διότι Διώτης, ο εισαγγελέας, και Σύρρος, ο αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής, είχαν ήδη πλήρη φάκελο. Τον είχαν πλουτίσει οι ξένοι πράκτορες από Αγγλία και Γερμανία που είχαν μπει στο κόλπο. Σήμερα μέσα είναι ακόμα μόνο 17νοεμβρίτες, Γιωτόπουλος, Κουφοντίνας, Χριστόδουλος και Σάββας Ξηρός,και Τζωρτζάτος. Στην εικόνα το Αστέρι της 17Ν ανάμεσα στις φώτο των Μάρξ, Τσε και Βελουχιώτη.
Ποιος ασχολείται με την 17Ν; Ο κανένας. Η βλακεία του τρομοκράτη. Η ηλιθιότητα του επαναστάτη. Δεν είναι δολοφόνος, ένας παλιάνθρωπος, ένα ρεμάλι του κερατά. Είναι αριστερός, ιδεολόγος μέχρι θάνατο, απογοητευμένος με τα καθεστωτικά κόμματα της αριστεράς και φτάνει σε εγκληματικές ενέργειες ενάντια στο κράτος, αλλά και ενάντια στην κοινωνία, και στον λαό.
Στο όνομα του λαού σκοτώνει ο οργανωμένος τρομοκράτης- όχι για πάρτη του. Να αφυπνίσει τον λαό, να πάρει κι αυτός τα όπλα. Ο λαός, όμως, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του όλα τα επαναστατικά κινήματα της μειοψηφιίας,και πολύ περισσότερο της ένοπλης μειοψηφίας της μειοψηφίας. Ο αγνός και πέρα για πέρα πολιτικά αφελής αγωνιστής τρομοκράτης αγνοεί ότι οι λαοί είναι οι αληθινοί στυλοβάτες των βασιλέων, των τσάρων, των δικτατόρων, κάθε εξουσίας, την οποία αποδεχόντουσαν οι πλειοψηφίες της Ιστορίας.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ