ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ... ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 
Ένας ρωσικός πύραυλος γκρέμισε μια πολυκατοικία, κάπου στην Οντέσα, και σκότωσε 17 ανθρώπους. Μόνο. Λίγοι οι δεκαεπτά, περιμένανε περισσότερους. Δεν σημάδευσαν σωστά και ξόδευσαν κοτζάμ πύραυλο για λιγώτερους από είκοσι νοματαίους, μέσα και τα ανήλικα. Και οι δυτικοί μιλάνε για ένα ακόμα έγκλημα πολέμου, ο Πούτιν θα δικαστεί, δεν ξεχνιούνται οι δολοφονίες άοπλων.
Μόνο στην Οδυσσό; Τις προάλλες ένας ρωσικός φονικός πύραυλος κοπάνησε εμπορικό κέντρο σ' άλλη πόλη και σκότωσε 13, δεν μετράμε τους τραυματίες. Πόλεμο κάνω, λέει ο Πούτιν, κι έχω το δίκαιο με το μέρος μου. Δεν χτυπάω στους στόχους για να τρομοκρατώ, να φοβίζω τους αντιπάλους, να κάνω επίδειξη δύναμης. Σκοτώνω τους εχθρούς, μέχρι να νικήσω.
Όποιος Ρώσος, ειδικά μέσα στο στρατό, διαφωνεί με τον πόλεμο στην Ουκρανία, είναι προδότης. Δεν είναι πατριώτης. Και χριστιανός δεν είναι, το θέλημα του Θεού είναι με την Ρωσία. Ρωτήστε και τον πατριάρχη πασών των Ρωσιών. 
Δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια αυτό που λένε όσοι διαφωνούν με τον Πούτιν. Ότι θα τον περάσει από δίκη. Πότε θα δικαστεί; Όταν θα έχει πεθάνει. Όταν θα έχει πάει να βρει αυτούς που άδικα σκότωσε στην Ουκρανία. Κι αν το συζητήσουν οι πεθαμένοι, θα τους πει τα ίδια. Καλώς έκανα τον πόλεμο, λίγους σκότωσα. Όσο για την καταδίκη της Ιστορίας, την γράφει κανονικά. Που; Α, αυτό δεν λέγεται. 
 

 Διαβαστε ακομα:

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ