ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ

 
Ξύνισαν τις μούρες τους κάποιοι στη ΝΔ, ονόματα δεν λέμε διότι δεν έχει καμιά καμιά σημασία, επειδή το κυβερνών κόμμα έχει ανοίξει τις θερμές αγκάλες του σε πρώην πασοκτσήδες. Μέχρι χθες στελέχη που έπαιζαν μπάλα στο ΠΑΣΟΚ. Και μόνο αυτό ακυρώνει το παραμύθι ότι τα κόμματα έχουν ιδεολογία, ιδεολογικό προσανατολισμό κι άλλες τέτοιες μπούρδες. 
Όσο ο κόσμος ψηφίζει με κριτήρια... κομματικά, δηλαδή με βάση αυτή ή την άλλη... πολιτική τοποθέτηση, την ΝΔ, τον Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ και σία, άλλο τόσο και τα κόμματα πάσχουν να κερδίσουν τη ψήφο των... ιδεολόγων ψηφοφόρων. 
Είμαστε ή όχι προ των εκλογών, κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι πως όλα τα κόμματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τα ψηφοδέλτια τους. Με ποιους θα κατεβούν στη μάχη της κάλπης. Οι μεταγραφές είναι παλιά ιστορία. Οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών, υπουργών,και πολιτευτών από το ένα μαγαζί στο άλλο.
Προς τι, όμως, η μανούρα στη ΝΔ επειδή το κόμμα ανακοινώνει ήδη ότι ο τάδε και ο δείνα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ θα κατεβούν στον αγώνα με φανέλα γαλάζια; Φανέλα θα αλλάξουν αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα σε αδελφό κόμμα. Τι διαφορά έχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;  Καμία. Μήπως στο ποδόσφαιρο έχουν καμιά διαφορά οι ομάδες; Καμία. Εντελώς καμία. Το ότι στο πρωτάθλημα έχουν το ίδιο στόχο δυο και τρεις ομάδες, τις κάνει αντιπάλους, όχι και... διαφορετικές θρησκείες, ιδεολογίες κι άλλες τέτοιες μπούρδες.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!