Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ... ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ

 
Δεν είναι μόνο του, το εργαλείο θέλει και τα δυο συνοδευτικά. Μην πάει η σκέψη στην αγία τριάδα της αρσενικής ταυτότητας, εκεί κάτω στα σκέλια, στην απόκρυφη περιοχή του σώματος. Η κουβέντα για την απόφαση του Ερντογάν να κατεβάσει το σώβρακο και να μας δείξει το... γεωτρύπανο της Τουρκίας. Έχει οργανωθεί πανηγύρι γιορταστικό σήμερα για την επιχείρηση του Abdulhamid Han, αυτό είναι το περήφανο παπόρι, που θα βγει στη θάλασσα και από κοντά δυο συνοδευτικά πλοία για να μανουβράρουν την πορεία του.
Μεγάλη μέρα για τον σουλτάνο. Δεν κάθεται ήσυχος ούτε μια μέρα. Μια το ένα, μια το άλλο, κρατάει στην τσίτα τη μεγάλη χώρα του. Και πονοκεφαλιάζει, όχι μόνο την... σύμμαχο Ελλάδα. Να το καταλάβουμε. Γίνεται ο άλλος πρωθυπουργός, πρόεδρος στον τόπο του, Γαλλία ή Αγγλία, και θέλει όλα να είναι ακίνητα. Λογικό. Μακριά από μπελάδες. Με τον Ερντογάν δεν αποφεύγουν το πρόβλημα.
Και τρία πολεμικά πλοία θα πάρουν από πίσω το τουρκικό γεωτρύπανο, που δεν θα βγει ούτε δευτερόλεπτο από τα ελληνικά ραντάρ. Κι ένα υποβρύχιο, κι ένα αεροπλάνο από ψηλά θα συμπληρώνουν την τουρκική... επιστημονική, στην πραγματικότητα πολεμική κουστωδία.
Επίδειξη, ο άνθρωπος. Για εσωτερική και εξωτερική κατανάλωση. Το ΄χει παρατραβήξει, όμως. Και οι άγραφοι νόμοι λένε ότι τελικά θα την πληρώσει, όχι ό ίδιος, αλλά η φουκαριάρα η Τουρκία. Έτσι, για να της φύγει ο τσαμπουκάς.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ... ΠΑΣΟΚ