ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ''ΚΑΜΑΚΩΣΕ'' ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΝΑ ΤΟΝ... ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ, ΛΕΣ;

 
Για να βρεις άκρη στέκεσαι κατ' αρχάς στα γεγονότα. Μετά πας στις θεωρίες συνωμοσίας ή ανοησίας. Και, βέβαια, κρίνεις ποιος έχει συμφέρον με βάση τα συγκεκριμένα γεγονότα. Ποιος έχει όφελος. Βασικό αυτό. 
Ποιος, λοιπόν, είναι αυτός που περισσότερο ωφελήθηκε απ' αυτή την ασήμαντη μέχρι αστεία ιστορία των υποκλοπών; Το ''θύμα'', βεβαια. Ο Ανδρουλάκης, ο αρχηγός του τρίτου κόμματος. Ποιος είναι ο ένοχος; Ο Μητσοτάκης. Ο οποίος δεν ζημιώθηκε από τις κατηγορίες και τις όποιες ευθύνες. Μιλάνε τα γεγονότα. Και τα γκάλοπ.
Ας δεχθούμε το σενάριο ότι πράγματι ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε το τηλέφωνο του συνάδελφου Ανδρουλάκη. Γιατί να μη συμβαίνει και το άλλο; Ο ίδιος ο Μητσοτάκης να φρόντισε να βγει στον αέρα η καταγγελία σε βάρος του ότι γνώριζε, αφού εκείνος έδωσε εντολή, να μπει κοριός στο φορητό του Ανδρουλάκη. Και γιατί ο πρωθυπουργός να στήσει την υποκλοπή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Για τι άλλο, παρά για να ωφεληθεί εν όψει εκλογών!!!
Τι λένε τα γεγονότα; Ότι με την εκλογή Ανδρουλάκη το κινάλ γίνεται πασόκ κι αρχίζει να παίρνει τα επάνω του. Από την άλλη ο σύριζας είναι καθηλωμένος, αλλά παραμένει με διαφορά ο βασικός αντίπαλος της κυβέρνησης. Στήνει ο Μητσοτάκης το κόλπο της υποκλοπής Ανδρουλάκη, εν αγνοία του Ανδρουλάκη, και ο παικτάκος γίνεται η φίρμα τις τελευταίες μέρες. Ανδρουλάκης και τα μυαλά στα κάγκελα.  
Γίνονται οι εκλογές και σπάει την πόλωση στο διδυμο ΝΔ- Συριζα ο τρίτος παίκτης, με σεβαστό ποσοστό. Υλοποιείται το σχέδιο Μητσοτάκη. Πρώτο κόμμα η ΝΔ, με τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Ανδρουλάκης χάρη στην υποκλοπή, είναι ανεβασμένος και γίνεται ένας άλλος Πάνος Καμμένος. Μπαίνει στην κυβέρνηση ως συγκυβερνήτης και αρχηγός, διότι προτιμά το αλισβερίσι με το πρώτο κόμμα, παρά με τον Τσίπρα. 
Το τι λέει σήμερα ο Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη δεν έχει σημασία. Καμιά σημασία. Στις αποφάσεις των πολιτικών προέχει το συμφέρον της... χώρας. Βέβαια! Για το εθνικό συμφέρον και για το καλό του λαού οι αρχηγοί των κομμάτων αλληλοβρίζονται και συνεργάζονται κυβερνητικά. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ...