ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

 
Αποκαλύψεις... ''δημοσιογραφικές'' μέσα από την ΕΥΠ σχετικά με τις υποκλοπές σε τηλεφωνικές συνομιλίες. Πλάκα μας κάνουν. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, τότε το πράμα ειναι πολύ σοβαρό. Πάρα πολύ σοβαρό. Εθνικό ζήτημα είναι οι κρατικές υπηρεσίες απόρρητων πληροφοριών να αποτελούν ξέφραγο αμπέλι του τύπου.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου. Κι αυτό δεν είναι... μυστικό. Λόγω της στάσης του εχθρού, της γειτονικής Τουρκίας, που δεν έχει σταματήσει να απειλεί ανοικτά, η χώρα βρίσκεται σε απόλυτη στρατιωτική ετοιμότητα. Και η ΕΥΠ υποτίθεται πως είναι φρούριο απόρθητο. Κανένας δησιογράφος και καμιά εφημερίδα δεν μπορεί να βάλει χέρι ούτε σε χαρτί τουαλέτας.
Ό,τι, λοιπόν, αποτελεί ''δημοσιογραφική'' έρευνα είναι προϊόν δοσμένο από μέσα. Διότι εξυπηρετεί κομματικές ή κυβερνητικές σκοπιμότητες. Αυτά που δεν έχουν άντερα να ξεμπροστιάσουν, διότι ποιος ξέρει τι βρώμικες συναλλαγές παίζουν ανάμεσα σε δυο ή τρία κόμματα, τα... αποκαλύπτει επιλεκτικά η δημοσιογραφική έρευνα. Για να θίξει συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένο κόμμα.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΘΗΚΙ ΔΙΑΠΡΕΠΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ