ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ Η ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

 
Ο πόλεμος γίνεται για την κονόμα. Τι άλλο; Για την μεγάλη Ιδέα, την πατρίδα, τον Χριστό, για να δώσουμε ένα μάθημα στον εχθρό κι άλλα τέτοια κουφά; Σε παρακαλώ. Αυτός που ξεκινάει πόλεμο κάπου αποσκοπεί συμφεροντολογικά. Μην πεις πως είναι... φιλοπόλεμος, ένα κάθαρμα και δεν του αρέσει η... ειρήνη. Ή μιλάμε σοβαρά ή γράφουμε ποιήματα για τους ενδόξως πεθαμένους υπέρ πίστεως και πατρίδος.
 Ο Πούτιν ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία και λέει τα δικά του. Τι να πει; Ο καθένας κάνει την προπαγάνδα του. Τα λέει όπως τον συμφέρει. Τι να πει ο Πούτιν, ότι γέμισα τα ταμεία από το φυσικό πλούτο της Ρωσίας; Ότι η Ευρώπη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ενέργεια που εμείς δίνουμε;
Κι αυτό το κόλπο που χρησιμοποιεί ο Πούτιν με τα πυρηνικά το κόβω να είναι σκέτη προπαγάνδα. Έχω πυρηνικά να σας ανατινάξω όλους, αλλά επειδή η μάνα μου με έκανε καλό παιδί αν με ζορίσετε θα τα κάνω μπάχαλο μόνο σε βάρος του αληταρά Ζελένσκι. Μόνο η Ουκρανία θα την πληρώσει.
Ο Ρώσος, δηλαδή, ούτε που σκέφτεται τα πυρηνικά, αλλά απειλεί μ' αυτά για να γίνει το δικό του. Και εσύ απέναντι, τι κάνεις; Λες μούσι πουλάει ο Βλάντο, ας μην τον πάρουμε στα σοβαρά. Δεν το λες. Κάνεις το κορόιδο.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ