ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ

 
Το λέω απότομα και από την αρχή. Δεν πιστεύω όλα όσα γράφονται για την κυρία Εύα Καϊλή. Στην πραγματικότητα τίποτα δεν γράφεται. Όλα είναι αναμεταδόσεις από αυτά που έρχονται από το εξωτερικό. Τίποτα δεν ισχύσει. Κανένας δεν έχει την προσωπική ευθύνη για όσα σκόπιμα ή αθώα αναφέρει σε κάθε μέσο.
Για ποια μιλάμε; Για μια πολιτικό, που εκτός από την ομορφιά της- κούκλα του σινεμά είναι το κορίτσι- ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Στο σοσιαλιστικό κίνημα, για να μη ξεχνιόμαστε. Είναι δυνατόν πολιτικός καριέρας, ευρωβουλευτίνα, μια μέσα στους 14 αντιπροέδρους της ευρωβουλής να δωροδοκηθεί; Αποκλείεται. 
Και το άλλο απίθανο. Τα πήρε, λένε, η Εύα Καίλη από το Καταρ! Τι εννοούν, δηλαδή; Το Κατάρ δωροδοκεί πολιτικούς και ποδοσφαιρικούς παράγοντες; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Το άλλο το πλέον προκλητικό. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αντί να κρυφτεί, να κατεβάσει τη σοσιαλιστική του μούρη, για το φερόμενο σκάνδαλο. Και να απολογηθεί διότι ένας ακόμα πολιτικός από το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου πιάστηκε στα πράσα, το παίζει μάγκας! Αυτό κάνει ο Ανδρουλάκης. Μαγκιά πουλάει, ζητάει την έδρα της Εύας, την διαγράφει, ενώ όφειλε να ζητήσει συγγνώμην για τα φρούτα που βρίσκονται στο... κίνημα του.
Κι αν υποχρεωθεί να παραιτηθεί το κορίτσι μας την έδρα στην Ευρωβουλή θα την πάρει ο γιος του Ανδρέα, ο Νίκος Παπανδρέου.
Είμαι σίγουρος πως όλα θα ανατραπούν. Το κορίτσι άδικα δέχθηκε τη λάσπη. Κι αν κατά λάθος βρέθηκαν επάνω της, στο σπίτι της τίποτα σακούλες με πετροδολάρια, όλα τα πακέτα θα επιστρέψει.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ