ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΒΟΥΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

 
Για σιγά. Καταλαβαίνω να πουλάνε ηθική τα κόμματα και τα ΜΜΕ. Δεν είναι προνόμιο μόνο της Εκκλησίας να λανσάρει αθωότητα και μακριά από την αμαρτία. Εδώ, όμως, μιλάμε για λεφτά. για πολλά λεφτά. Πως να πει ''Οχι'' ο έτσι και ο αλλοιώς; Δεν είναι εύκολο. 
Το Κατάρ δεν είναι κράτος. Είναι μια βρύση, μια πηγή που δεν σταματάει να βγάζει δολάρια. Και ευρώ. Και όποιο νόμισμα κυκλοφορεί, Σ΄όλα, ρούβλια, γιεν, λίρες λέει ''Ναι''. Αστείρευτη πηγή χρημάτων. Ο εμίρης, δηλαδή ο ιδιοκτήτης της χώρας δεν ξέρει τι να τα κάνει τόσο φράγκα. Στην Ευρώπη κανένα άλλο κράτος, από την Αμερική έως την Κίνα, την Ρωσία και την Αυστραλία, δν έχει απλωθεί οικονομικά, όσο το Κατάρ. Και που δεν έχει σπρώξει λεφτά, έσοδα από το φυσικό αέριο, σε νοσοκομεία, αεροπορικές εταιρείες, κατασκευαστικές, φαρμακευτικές, επικοινωνίες, βιομηχανίες τροφίμων, ρούχων κλπ κλπ.
Χωρίς υπερβολή. Όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ευρώπη, από Ιταλία μέχρι Σκανδιναβία, Πορτογαλία μέχρι Πολωνία, θα συναντήσεις επενδύσεις του Κατάρ. 
Και για λόγους ''δημοσίων σχέσεων'', να κάνει καλό όνομα το Κατάρ με τις ανεξάντλητες πηγές ενέργειας, έβαλε μπροστά να λαδώσει ευρωβουλευτές. Τι να κάνουν όσοι τους χτύπησαν την πόρτα; Να πουν ''Οχι'', να πουν εμείς δεν τα παίρνουμε. Μια λέξη είναι αυτή το ''Οχι'' και δεν την λες εύκολα. 
Ο Μητσοτάκης έδιωξε από την ΝΔ την ευρωβουλευτίνα κυρία Σπυράκη (φώτο). Για ποιο λόγο;.Το ίδιο που έκανε από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης στην κυρία Καϊλή. Επειδή, λέει, πρόδωσαν τους ψηφοφόρους. Μιλάμε σοβαρά; Αυτοί που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και είχαν προτιμήσει τις δυο κυρίες, αν τους ''έδειχναν'' τα λεφτά του Κατάρ θα έλεγαν ''Οχι''. Αν οι ψηφοφόροι αρνούνταν τα πακέτα, τότε ναι, τότε τους πρόδωσαν οι δυο ευρωβουλευτίνες, αν πράγματι ισχύουν οι σε βάρος τους κατηγορίες.
Διαβαστε ακομα:

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ Η ΣΕΞΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ