ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

 
Καμία έκπληξη. Να λένε τα όσα σε βάρος του Τσίπρα, παρ' ό,τι  αυτοί τον ψήφισαν. Δεν μιλάμε για άτομα από το σωρό, αλλά για ανθρώπους που κάποιοι είναι, που κάτι έχουν κάνει στη ζωή τους και μέχρι να κερδίσει τις εκλογές του 2015, σα σήμερα 25 Ιανουαρίου, λες ήταν πληρωμένοι αβανταδόροι του σύριζα. Και αργά ή γρήγορα άλλαξαν χαρτί διότι στο περίγυρο τους αισθανόντουσαν  εκτεθειμένοι. Επειδή ήταν ένθερμοι υποστηρικτές του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα.Όλοι αυτοί κακώς, κάκιστα τα έχουν με τον πρωθυπουργό που με το επιτελείο του ψάχνει, ψάχνει, ψάχνει μόνον ένα πράμα. Πώς θα φορολογήσει. Πώς θα τα πάρει για να βγάλει πέρα με τα μνημόνια που ανέλαβε να εφαρμόσει κατά γράμμα. 
Ο Σύριζα είναι πρώτο κόμμα στις πρόωρες εκλογές του 2015 στα χνάρια του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, το οποίο με 4,687 τοις εκατό ήταν το τελευταίο από τα επτά κόμματα που μπήκαν στη βουλή.
Κακώς, κάκιστα τα έβαζαν με τον Τσίπρα, όλοι όσοι ήταν... πανσίγουρι ότι θα είναι καλύτερος από τους προηγούμενους, και κυρίως... διαφορετικός. Βίωσαν οι αφελείς έναν εντελώς... αγνώριστο Τσίπρα, που δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα. Μακράν ο χειρότερος πρωθυπουργός. Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς  σιγουριά ότι θα τα καταφέρει.

Γιατί, όμως, να τα βάζουν με το παιδί κι όχι με τον εαυτό τους όσοι ένοιωθαν... προδομένοι. Αυτοί που δεν είχαν ψηφίσει Σύριζα νομιμοποιούνται να ζητήσουν τα ρέστα από εκείνους τους πορωμένους οπαδούς του Τσίπρα που πλέον την έχουν κάνει γυριστή! Το πράμα φάνηκε από την αρχή, άλλωστε. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το μπουλούκι, ο ερασιτεχνικός θίασος της συμφοράς.

Στους πρώτους έξι μήνες της ''αριστερής'' κυβέρνησης, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2015, το δημόσιο ζημιώθηκε 50 δις ευρώ μόνο από τις παλινωδίες του πρωθυπουργού στις ''προσπάθειές'' του να συγκεράσει τις... απόψεις του μ' εκείνες των ''Συνιστωσών'', των διαφόρων και ποικίλων τάσεων στο ίδιο το κόμμα, ιδιαίτερα της κυρίαρχης τάσης της ''Αριστερής Πλατφόρμας'' (Λαφαζάνης).

Βαρύ, αλλά λέγεται. Εκείνη την περίοδο, όπως οι οπαδοί του Σύριζα, έτσι οι παναθηναϊκοί και οι παοκτσήδες περίμεναν ότι η ομάδα τους θα μπορέσει να κτυπήσει το πρωτάθλημα με Εσιέν και Μπερμπάτωφ. Έβλεπαν τον Αλέξη τους ως μεταγραφή αεροδρομίου. Και δεν τους προέκυψε ούτε ελικοδρομίου.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ... , ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ!