ΑΡΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ, ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ...

 
Τελικά, μετά από μήνες ''διαπραγματεύσεων'', να στείλουμε, να μη στείλουμε βοήθεια στην καλή Ουκρανία, που υποφέρει από την  κακή Ρωσία, υπήρξε συμφωνία. Οι καλοί τα βρήκαν μεταξύ τους και υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα το ''πακέτο''. Άρματα Leopard τον αριθμό 14 και άλλα 31 άρματα Abrams κατ' ευθείαν στην Ουκρανία για να αμυνθεί απέναντι στον κακό εισβολέα Πούτιν. 
Δεν πρόλαβαν να πέσουν οι υπογραφές για το ''πακέτο'' των Αμερικάνων και Γερμανών, και οι κακοί του έργου έδειξαν τα νύχια τους. Έσκασαν στο Κίεβο 30 πύραυλοι που έφυγαν από Ρωσία μεριά. Αυτή ήταν η ''απάντηση'' του Πούτιν να βοηθηθεί η Ουκρανία με άρματα μάχης. 
Και οι αναλυτές θα ξαναπιάσουν δουλειά. Να μας ενημερώσουν, να μας φωτίσουν για το... αύριο του πολέμου στην Ουκρανία. Και ο Πάπας της Ρώμης να ζητάει ειρήνη και οι καθολικοί χριστιανοί, δεν είναι ανάγκη και οι ορθόδοξοι και λοιποί χριστιανοί, να προσευχηθούν, για να 'ρθει μια ώρα νωρίτερα το τέλος του πολέμου. Πριν προλάβει να συμπληρωθεί χρόνος.
Στο μεταξύ ο Πούτιν δεν έχει σταματήσει να λέει ότι αυτός είναι ο καλός, η Ουκρανία είναι η κακιά, και πως η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή. 
Διαβαστε ακομα:

ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο... ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ;