Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ

 

Το 'χει πει ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη ημέρα που έπιασε στυλό στα χέρια. Της Ελλάδος εχθρός είναι ένας. Ο πρώτος, δηλαδή, και αιώνιος εχθρός είναι ο Τούρκος. Και είναι επόμενο. Θα ήταν περίεργο και κόντρα στην Ιστορία να μη σκέπτεται διαρκώς ο Τούρκος πως και πότε να μας καταπιεί.

Νο1, ο Τούρκος είναι πιο ισχυρός. Πως, λοιπόν, ο εξευρωπαϊσθείς Ασιάτης πρώην βάρβαρος να ησυχάσει όταν παραμένει σταθερά μεγαλύτερο μέγεθος από τη μια και από την άλλη ο παράδεισος του Αιγαίου ανήκει στην μικρή Ελλάδα. Η οποία Ελλάδα, για να κάνουμε ταμείο, όποτε έτσι ή αλλοιώς βρέθηκε αντίπαλος της Τουρκίας δεν κέρδισε.

Όταν λέμε ''ο Τούρκος'' εννοούμε την Τουρκία. Αφήνουμε στους μαλάκες και λοιπούς της πλάκας να μιλάνε για τον... λαό της Τουρκίας. Μόνο τα νούμερα της πολιτικής αναφέρονται στους... λαούς. Κανένας πόλεμος, κανένας τσαμπουκάς δεν αποφασίστηκε από τον.. λαό της Βρετανίας, της Αμερικής, της Γερμανίας. της όποιας χώρας.
Στις 31 Ιανουαρίου, σα σήμερα το 1996, με ''επέμβαση'' του ΝΑΤΟ έληξε η κρίση στην περιλάλητη ιστορία των Ιμίων. Στις δυο βραχονησίδες, κάπου κοντά στην Κάλυμνο, την κυριότητα των οποίων αμφισβητούσε η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ επί πρωθυπουργίας στην Ελλάδα του Κώστα Σημίτη. Το επεισόδιο στα Ίμια μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Μ' αυτόν τον κερατά γείτονα, που έχει στρογγυλοκαθίσει σε εδάφη της αρχαίας Ελλάδος, θα είμαστε πάντα σε συναγερμό. Και επειδή είμαστε η μικρή Ελλάδα εξασφαλίζουμε την ''ησυχία'' μας κατεβάζοντας το παντελόνι στην πλανηταρχία.
Διαβαστε ακομα:

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ