ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ

 
Σωστός ο Πούτιν. Πολύ σωστός. Ζήτησε να σταματήσει να πολεμάει η Ουκρανία την Ρωσία και να να μη βομβαρδίζει ρωσικές περιοχές. Κορυφαία παράλειψη αν δεν προταθεί για το Νόμπελ Ειρήνης ο Βλαδίμηρος. Θα είναι πολύ άδικο να διεκδικήσει το συγκεκριμένο βραβείο μόνο ο Ερντογάν. 
Η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να ισοπεδώνει, όχι μόνο να προσαρτά νταηλήκι περιοχές της Ουκρανίας. Μην τρελαθουμε! Να κάνει το ίδιο και η Ουκρανία σε βάρος της άλλοτε μαμά της Ρωσίας. 
Ο Πούτιν λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Στα ίσα. Είμαι ο δυνατός, άρα νομιμοποιούμαι να εισβάλω στον ασθενέστερο. Και η Ουκρανία ηθικά και πρακτικά προκαλεί όταν αντιστέκεται στη βούληση του ισχυρού. Πολύ σωστά τα λέει ο Πούτιν και ο πλανήτης, η ανθρώπινη Ιστορία του πλανήτη οφείλει να επιδείξει κατανόηση. 
Παραπονείται ο Πούτιν. Ρώσοι ξεσπιτώνονται, γίνονται άστεγοι, κι όσοι μένουν στα σπίτια τους δεν έχουν ηλεκτρισμό και θέρμανση διότι τους βομβαρδίζουν από το ουκρανικό έδαφος.Η ευθύνη, βέβαια, βαρύνει την Ουκρανία η οποία αντί να υποδεχθεί τα ρωσικά τανκ, να τα αφήσει να περνάνε τα σύνορα, συνεχίζει ακόμα να αντιστέκεται. Ο Πούτιν έχει όλα τα δίκαια με το μέρος του. Γι΄ αυτό η ορθόδοξη χριστιανική Εκκλησία της Ρωσίας είναι με τον  Πούτιν κι όχι με την επίσης ορθόδοξη χριστιανική Εκκλησία της Ουκρανίας. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΠΑΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ...