ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΛΑΜΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
Ήμουν στο εξωτερικό Ιούνιο του 2018, τις ημέρες που οι πρωθυπουργοί Ελλάδος και Σκοπίων υπέγραψαν την περιβόητη ''Συμφωνία των Πρεσπών''. Τρελάθηκα στον εμετό. Έβγαλα και ό,τι δεν είχα μέσα μου. Σκώτια, άντερα, πλεμόνια, ξέρασα τα πάντα όλα. Απίστευτο. Τα ξένα κανάλια ασχολούνταν με το… δημοψήφισμα στα Σκόπια. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Τσίπρα! Δεν έχει ξαναγίνει. Τέτοια διαφήμιση διαπλανητική που να την είχαν φανταστεί οι Σκοπιανοί. Με την… Μακεδονία τους. Τη μαϊμού πατρίδα τους.

Μπράβο, ρε, Τσίπρα. Χάρη στη συμφωνία σου, αυτή των Πρεσπών, τα κατάφερες να γίνει πρώτο τραπέζι πίστα στο γλόμπο η… Μακεδονία του Ζάεφ. Όποιο διεθνές κανάλι να έβαζες δεχόσουν την επίθεση των Σκοπιανών να μιλάνε με υπερηφάνεια και πατριωτισμό για την… Μακεδονία τους. Καλά, δεν είχαν τίποτα άλλο να ασχοληθούν; Πρώτο θέμα το σκοπιανό μαϊμού δημοψήφισμα.

Μία είναι η Μακεδονία. Και δεν είναι της Ελλάδος. Δεν υπάρχει για τα διεθνή τηλεοπτικά δίχτυα καμία Μακεδονία της Ελλάδος. Μας καπέλωσε η Μακεδονία της πατριωτικής αριστεράς του Σύριζα. Εμετός.
Η ''Συμφωνία''  Ζάεφ (φώτο) και Τσίπρα άρχισε να ισχύει από τις 12 Φεβρουαρίου σα σήμερα, το 2019. Έχω πάθει την πλάκα μου. Πόσο... κερδισμένη είναι η Ελλάδα! 
Διαβαστε ακομα:

''ΜΥΣΤΙΚΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ'' ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΔΙΧΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ