ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

 
Καθόλου περίεργο. Όλοι όσοι «μίλησαν», σαν παπαγαλάκια με τα ποδαράκια τους γατζωμένα σε κλαρί, επανέλαβαν το γνωστό. Ότι η αντιπολίτευση στα Σκόπια έκανε στροφή 180 μοιρών. Από το «Όχι» στη συμφωνία των Πρεσπών πέταξε στο «Ναι». Κανένας, όμως, από τους φαν ούτε της κυβέρνησης των Σκοπίων, ούτε της αντιπολίτευσης αντιλήφθηκε το αυτονόητο. Και αν το πήρε πρέφα, το βούλωσε κανονικά. Να μας διαφωτίσει γιατί την έκαναν γυριστή εκεί στα Σκόπια για το νιτερέσο Ζάεφ και Τσίπρα..

Αποδείχτηκε ότι Τσίπρας και Ζάεφ… «συμφώνησαν» διότι αυτό απαιτούσε χωρίς δεύτερη κουβέντα ο ξένος παράγοντας. Αυτά που λέει ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι για μαλάκες. Για πολύ μαλάκες. Ότι η ''συμφωνία'' θα ανοίξει δρόμους και θα βοηθήσει τα οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδος. Ότι θα ανέβουν οι δουλειές στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα βγάλουμε φράγκα. Δεν κατάλαβα. Χωρίς τη ''συμφωνία'' οι δρόμοι θα είναι κλειστοί και οι φουσκοθαλασσιές στο λιμάνι θα εμποδίζουν τα παπόρια να φορτώνουν και να ξεφορτώνουν;

Ο ξένος παράγοντας «έπεισε» την αντιπολίτευση των Σκοπίων. Καμιά κυβέρνηση τους, ούτε ο… Τσίπρας. Στο φινάλε, ποιος ασχολείται με τα όποια οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδος και των Σκοπίων; Στο έργο παίζουν τα συμφέροντα του ξένου παράγοντα. Και πόσα να κονόμησε στο παντελόνι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης των Σκοπίων που έστω και αργά αντιλήφθηκε τα συμφέροντα του λαού και την έκανε γυριστή.

Από τις 12 Φεβρουαρίου, σα σήμερα το 2019 έχει τεθεί σε ισχύ η ''Συμφωνία των Πρεσπών'' ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια, την ''Βόρεια Μακεδονία'' πλέον.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΠΕ. ΞΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ...