ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

 

Η γνωστή γελοιότητα. Επώνυμοι Έλληνες, καλλιτέχνες και επιστήμονες, αξιοσέβαστοι και για γιαούρτωμα, υπέγραψαν ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ότι, δηλαδή, καλώς ο Τσίπρας χωρίς να ρωτήσει τον κόσμο, ούτε καν το κόμμα του, προχώρησε σε συμφωνία με τους Σκοπιανούς για το θέμα της ονομασίας τους. Να αποκαλείται η χώρα τους ''Βόρεια Μακεδονία''.

Γιατί δημοσιοποίησαν τη “δήλωση συμφωνίας” τους μετά από πρωτοβουλία κυβερνητική, φιλοκυβερνητική, οι εν λόγω επώνυμοι συμπατριώτες; Το πιο σωστό θα ήταν να δηλώσουν προσωπικοί θαυμαστές του Αλέξη Τσίπρα. Έστω, ότι είναι ψηφοφόροι του Σύριζα. Πιο έντιμο θα ήταν αυτό.

Ακόμα κι αν πράγματι για λόγους εθνικούς κάποιος Έλληνας θεωρεί ότι έτσι κι όχι αλλοιώς έπρεπε να κλείσει το Σκοπιανό ζήτημα, ΔΕΝ υπογράφει καμία δήλωση για να την ρεκλαμάρει η μνημονιακή στη πράξη και αντιμνημονιακή στη πάρλα κυβέρνηση. Στο φινάλε, εύκολα θαρρεί κανείς πως όσοι υπέγραψαν τη ''Δήλωση Συμφωνίας'' με τη ''Συμφωνία των Πρεσπών'' το έκαναν μόνο για να αβαντάρουν την κυβέρνηση, που σύμφωνα με τα γκάλοπ δεν έχει πλέον την πλειοψηφία.
Τελικά. Η Ιστορία θα αποδείξει αν αυτό που διέπραξε ο Τσίπρας κατ’ εντολή ξένων, και δεν συμπεριλαμβανόταν στις προεκλογικές του εξαγγελίες του Σύριζα, θα αποδειχθεί εθνικά συμφέρον, όχι οι… υπογραφές των επωνύμων. Στη φώτο, ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, ένας από τους συμφωνούντες με τη συμφωνία των Πρεσπών, της οποίας η ισχύ άρχισε από το 2019, συγκεκριμένα από τις 12 Φεβρουαρίου σα σήμερα.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΑ...